KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Meslek Yüksekokul/Programa Öğretim Görevlisi alacaktır.

Bu konuyla ilgili ilanımız Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın sitesinde 25.01.2018 tarihinde yayına girmiş olup, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Sitesinin Akademik İlanlar bölümünden ayrıntılı olarak görülebilir.Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.Duyurulur.

Müracaatların Başlama Tarihi : 25.01.2018

Ön Değerlendirme Tarihi : 13.02.2018

Değerlendirme Tarihi: 19.02.2018

Son Müracaat Tarihi : 09.02.2018

Sınav Tarihi : 15.02.2018

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü / Çocuk Gelişimi Programı 1 Öğretim GörevlisiÇocuk Gelişimi veya Aile Danışmanlığı ve Eğitimi alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.

Başvuru Formu

Başvuru Dilekçesi