KTO Karatay Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

TUR 101 Türk Dili I
ISG 101 İş Sağlığı ve Güvenliği I
TBT 112 Temel Bilgi Teknolojileri*

(*Bölümlere göre isim değişiklik gösterebilir.)

dersleri ile Uzaktan Eğitim çalışmalarına devam etmektedir.

Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden ders alan öğrencilerimiz sisteme uzem.karatay.edu.tr adresinden, kullanıcı adı kısmına öğrenci numarası, şifre kısmına da öğrenci otomasyon sistemine giriş yaptığı şifreyi (obs şifresi) yazarak giriş yapabilirler.

Öğrenciler Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden almış oldukları derslere, online sistem üzerinden devam etmek zorunda olup online olarak dersleri takip etmeyen (ders videolarını seyretmek vb.) öğrenciler Vize - Final ve Bütünleme Sınavlarına GİREMEYECEKLERDİR.

Öğrencilerimiz hem Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden hem de Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden almış oldukları dersin akademisyenini görebilmektedir. Ders içeriğiyle ilgili tüm sorularınızı dersi veren akademisyene iletebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen derslerin koordinatörleri aşağıdaki gibidir :

Ders Kodu Dersin Adı Dersin Koordinatörü
ATA 101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Doç. Dr. Ömer AKDAĞ
TUR 101 Türk Dili I Uğur BİRKANDAN
ISG 101 İş Sağlığı ve Güvenliği I Doç. Dr. Necati KAYHAN
TBT 112 Temel Bilgi Teknolojileri* Dr. Öğr. Üyesi Semih YUMUŞAK

Dersler ve ders içerikleriyle ilgili sorularınızı dersi veren akademisyenle iletişime geçerek sistemsel sorunlarınızı uzem@karatay.edu.tr adresine mail atarak çözebilirsiniz.

Not: Uzaktan Eğitim Sistemine ilişkin bilgilendirmeler dönemsel olarak sistem üzerinde kayıtlı olan iletişim adreslerine (cep telefonlarınıza SMS, e-posta adreslerinize mail olarak) yapıldığı için öğrenci otomasyon sistemi üzerindeki iletişim bilgilerinizi güncel tutmanız gerekli bilgilendirmelerden haberdar olmanız açısından önem taşımaktadır.

18 Ekim 2018