Ahmet YENİLMEZ
Ekmek Teknesi’nin Celal’i, Acı Hayat’ın Hasan’ı, Deli Yürek’in Sabri Ağabey’i, ‘’Usta ve Paşam’’ sözleriyle zihinlerimize kazınan, usta oyunculuğuyla gönüllerimize taht kuran Ahmet YENİLMEZ, 4 Aralık 13:00’te KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ Konferans Salonu’nda sizlerle.

Ahmet ŞİMŞİRGİL
Televizyon programları sayesinde büyükten küçüğe tarihi sevdiren, Türk ve Osmanlı tarihi hakkında derin bilgilerini eşsiz eserlere dökerek geçmişimize ışık tutan araştırmacı yazar Ahmet ŞİMŞİRGİL, 5 Aralık 13:00’te KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ Konferans Salonu’nda sizlerle.

Serdar TUNCER
2005 yılının en iyi TV, Kültür ve Sanat Programı ödülüne layık görülen ‘’Gecede Bir Gün’’ programının yapımcısı ve şair Serdar TUNCER, 5 Aralık 16:00’da KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ Konferans Salonu’nda sizlerle.

Mevlüt ACAROĞLU & Naciye ACAROĞLU
Hepimizin ‘’Var Mısın Yok Musun?’’ adlı televizyon programıyla yakından tanıdığı, sempatik tavırlarıyla beğeni kazanan, Konya’mızın ve tüm Türkiye’nin Naciye Teyzesi Naciye ACAROĞLU ve oğlu Mevlüt ACAROĞLU 6 Aralık 13:00’te KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ Konferans Salonu’nda sizlerle.

Aysel YAKUPOĞLU
Kadife sesiyle son döneme damgasını vuran, güçlü yorumuyla kulaklarımızın pasını silen ve türküleriyle ruhumuzu dinlendiren ünlü sanatçı Aysel YAKUPOĞLU, 6 Aralık 16:00’da KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ Konferans Salonu’nda sizlerle.

30 Kasım 2018