KTO Karatay Üniversitesi asagida belirtilen Meslek Yüksekokulu bünyesine Ögretim Görevlisi alacaktir.

Basvurular ilanda belirtilen yolla sahsen (KTO Karatay Üniversitesi Insan Kaynaklari Koordinatörlügüne) veya postayla (KTO KaratayÜniversitesi Rektörlügü Insan Kaynaklari Koordinatörlügü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapilmalidir.Ilanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

Müracaatlarin Baslama Tarihi : 27.12.2018

Son Müracaat Tarihi : 11.01.2019

Ön Degerlendirme Tarihi : 15.01.2019

Sinav Tarihi : 18.01.2019

Degerlendirme Tarihi : 22.01.2019

BIRIM

BÖLÜM/ALAN

KADRO SAYISIÜNVANI

UNVANI

SARTLARI

Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Tibbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tibbi Görüntüleme Teknikleri Programi

Ögr. Gör.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ebelik, Hemsirelik ve SaglikMemurlugu bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Fizyoterapi veRehabilitasyon, Ebelik, Hemsirelik, Anatomi ve Fizyoloji alanlarininbirinden Tezli Yüksek Lisans yapmis olmak. ALES’den en az 70 almisolmak.

1- Basvuru Dilekçesi
2- Basvuru Formu
3- Özgeçmis (CV)
4- Onayli Nüfus Cüzdani Sureti veya Vukuatli Nüfus Kayit Örnegi (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
5- Bir Adet Fotograf (Son alti ay içinde çekilmis)
6- Onayli Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
7- Onayli Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
8- ALES ve Yabanci Dil Belgesi (YDS-YÖKDIL veya muadili)
9- Yabanci ülkelerden alinmis olan diplomalarin denklik belgesi
10- Askerlik durumuna iliskin belge (Erkek Adaylar için)
11- Alaninda tecrübe sahibi oldugunu gösterir onayli çalisma belgesi.
12- Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Ögrenimi Hakkinda Ögrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

28 Aralık 2018