KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu bünyesine Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi : 07.01.2019
Son Müracaat Tarihi : 22.01.2019
Ön Değerlendirme Tarihi : 25.01.2019
Sınav Tarihi : 28.01.2019
Değerlendirme Tarihi : 01.02.2019

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı 1 Arş. Gör. Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak, Özel Hukuk alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış veya yapıyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 1 Öğr. Gör. Geleneksel Türk Sanatları Lisans mezunu olmak ve bu alanda Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.

Başvuru Dilekçesi
Başvuru Formu