KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu bünyesine Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi : 14.01.2019
Son Müracaat Tarihi : 29.01.2019
Ön Değerlendirme Tarihi : 01.02.2019
Sınav Tarihi : 04.02.2019
Değerlendirme Tarihi : 08.02.2019

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Yabancı Diller Yüksekokulu Mütercim Tercümanlık Bölümü (Arapça) 1 Öğr. Gör. Arap Dili ve Edebiyatı, Arap Dili ve Belagatı, Arapça Mütercim Tercümanlık, Arapça Öğretmenliği lisans programlarından birinden mezun olmak. Alanında en az Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’ten en az 70, YDS ve eşdeğer sınavlardan en az 80 puan almış olmak.

Başvuru Dilekçesi
Başvuru Formu