KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu bünyesine Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi : 20.02.2019
Son Müracaat Tarihi : 07.03.2019
Ön Değerlendirme Tarihi : 12.03.2019
Sınav Tarihi : 15.03.2019
Değerlendirme Tarihi : 20.03.2019

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1 Arş. Gör. Bilgisayar Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Elektrik-Bilgisayar Mühendisliği alanında Tezli Yüksek Lisans yapıyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
İnşaat Mühendisliği Bölümü 1 Arş. Gör. İnşaat Mühendisliği Lisans mezunu olmak. İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapıyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 1 Arş. Gör. Mimarlık Lisans mezunu olmak. Mimarlık Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapıyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü 1 Arş. Gör. İletişim Tasarımı Lisans mezunu olmak. Aynı alanda veya Grafik Tasarımı Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapıyor olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
Sosyoloji Bölümü 1 Arş. Gör. Sosyoloji Lisans mezunu olmak. Sosyoloji Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70, YDS’den en az 50 almış olmak.
Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü Dış Ticaret Programı 1 Öğr. Gör. İşletme Lisans mezunu olmak. Yönetim ve Organizasyon alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı 1 Öğr. Gör. Bilgisayar Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Elektrik-Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı 1 Öğr. Gör. Elektrik – Elektronik Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Elektronik – Haberleşme Mühendisliği Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı 1 Öğr. Gör. Makine Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.
Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik Programı 1 Öğr. Gör. Makine Mühendisliği Lisans mezunu olmak. Makine Mühendisliği Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES’den en az 70 almış olmak.

Başvuru Dilekçesi
Başvuru Formu