Konya Ticaret Odası, KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Finansal Okuryazarlık Derneği (FODER) iş birliği ile 26 Mart 2019 tarihinde Konya Ticaret Odası Meclis Salonunda “Parasını Yöneten Hayatını Yönetir” semineri gerçekleştirilecektir.
Programda Türkiye için henüz yeni bir kavram olan finansal okuryazarlık konusu aktarılacaktır.   Kişinin para kullanma ve yönetimi hakkında doğru bilgiyle değerlendirme yapması ve etkili karar verme yetisi kazanması, firmaların kredi, mevduat, sigorta, ödeme işlemleri gibi finansal ürün ve hizmetlere yeterli düzeyde ve uygun şartlarda ulaşabilmesi konuları ele alınacaktır.
“Parasını Yöneten Hayatını Yönetir” seminerine katılımlarınızı bekler, saygılar sunarız.
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ

Online kayıt için tıklayınız.

Yer : KTO Meclis Salonu
Tarih : 26 Mart 2019 Salı günü