UNİKOP Avrupa Staj Konsorsiyumu kapsamında 2018-2019 akademik yılı yaz stajı için başvurular değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Kazanan adayların Staj Hibesi 2 ay + maksimum 20 günlük süreler için karşılanacak olup, bu süreyi aşan talepler bütçe olması durumunda Erasmus Komisyonu tarafından yeniden değerlendirilecektir.

Davet mektubu eksik olan öğrenciler eksik evraklarını 19 Nisan 2019 tarihine kadar tamamlamak zorundadır.

Feragat dilekçesi vermek için son tarih 26 Nisan 2019’dur.

Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon toplantısı 18 Nisan 2019 Perşembe günü 10:30-11:30 saatleri arasında A Blok 4. Kat Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Ofisinde düzenlenecektir.

Öğrenciler başvuru evraklarını (hibe sözleşmesi, Euro hesap bildirim formu, vize talep evrakı) 31 Mayıs 2019 tarihine kadar tamamlamak zorundadır.

İngiltere’de staj yapacak öğrencilerin hareketlilikleri Ulusal Ajansın yönlendirmeleri doğrultusunda İngiltere’nin AB’den ayrılma süreci ve Erasmus Programı ile ilgili uygulamalarına göre planlanacaktır.

Sonuçlar için tıklayınız.

04 Nisan 2019