KTO Karatay Üniversitesi asagida belirtilen Yüksekokulu bünyesine Arastirma Görevlisi alacaktir.

Basvurular ilanda belirtilen yolla sahsen (KTO Karatay Üniversitesi Insan Kaynaklari Koordinatörlügüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlügü Insan Kaynaklari Koordinatörlügü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA adresine) yapilmalidir. Ilanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.Duyurulur.

Müracaatlarin Baslama Tarihi : 22.04.2019

Son Müracaat Tarihi : 07.05.2019

Ön Degerlendirme Tarihi : 08.05.2019

Sinav Tarihi : 09.05.2019

Degerlendirme Tarihi : 10.05.2019

BIRIM

BÖLÜM/ALAN

KADRO SAYISI

UNVANI

SARTLARI

Uygulamali Bilimler Yüksekokulu

Pilotaj Bölümü

Ars. Gör.

Havacilik ve Uzay Mühendisligi, Uçak Mühendisligi, Uzay Mühendisligi, Mekatronik Mühendisligi, Pilotaj bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. ALES’den en az 70 ve YDS’den 50 almis olmak.

Istenen Belgeler

1- Basvuru Dilekçesi

2- Basvuru Formu

3- Özgeçmis (CV)

4- Onayli Nüfus Cüzdani Sureti veya Vukuatli Nüfus Kayit Örnegi (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

5- Bir Adet Fotograf (Son alti ay içinde çekilmis)

6- Onayli Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)

7- Onayli Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))

8- ALES ve Yabanci Dil Belgesi (YDS-YÖKDIL veya muadili)

9- Yabanci ülkelerden alinmis olan diplomalarin denklik belgesi

10- Askerlik durumuna iliskin belge (Erkek Adaylar için)

11- Alaninda tecrübe sahibi oldugunu gösterir onayli çalisma belgesi. (Özel Sartlarda “tecrübe sarti” isteniyorsa)

12- Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Ögrenimi Hakkinda Ögrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

22 Nisan 2019