Üniversitemize 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların, dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği, Yabancı Dil Sınav Belgesi, Lisans Belgesinin Onaylı örneği, Yüksek Lisans Belgesinin Onaylı örneği, Doktora Belgesinin Onaylı örneği, yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan dört (4) takım dosya ile Rektörlüğümüz İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya posta yolu ile KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren onbeş (15) gündür. Eksik belgeli ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Duyurulur.

İlk Başvuru Tarihi : 22.04.2019

Son Başvuru Tarihi : 07.05.2019

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO SAYISI

UNVANI

ŞARTLARI

Dr.Öğretim Üyesi

Uçak Mühendisliği alanında Lisans mezunu olmak. Uçak Uzay Mühendisliği alanında Yüksek Lisans yapmış olmak. Havacılık Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak. Alanında yayın ve çalışmaları olmak.

Dr.Öğretim Üyesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında Doktora yapmış olmak. Bu alanda ve insansız hava araçları konusunda yayın ve çalışmaları olmak.

Dr.Öğretim Üyesi

Uzay Mühendisliği lisans mezunu olmak, Uzay Mühendisliği alanında Doktora yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak

Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Dr.Öğretim Üyesi

Tıbbi Biyokimya alanında doktorasını almış olmak. Saflaştırma alanında yayın ve çalışmaları olmak.

22 Nisan 2019