*Üniversitemiz 4’lük sistem notunun 100’lük sistemdeki karşılığı (Formül=(Not-2)*20+60
**Erasmus Notu=(Not ortalaması+Erasmus İngilizce Notu)/2- (Önceki hareketlilik sayısı*10)-(Bu dönem yapılan başka hareketlilik başvurusu*10)
NOTLAR:

• Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir.

• Öğrenci seçimlerinde Erasmus puan sıralaması ve tercih edilen üniversitelerin bahar dönemi için kalan kontenjanları dikkate alınarak yerleştirme yapılmıştır. Öğrencinin tercih ettiği üniversitelerde kontenjan kalmadığı durumlarda bölümün anlaşmalı olduğu başka bir üniversite için yerleştirme yapılmıştır.
  • Öğrenciler başvuru evraklarını (LAS Formu, Sigorta belgesi, transkript, pasaport fotokopisi, hesap bildirim formu, öğrenci belgesi) 12 Haziran 2019 tarihine kadar tamamlamak zorundadır.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 29 Mayıs 2019
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü 14:30-15:30 saatleri arasında A Blok 4. Kat Erasmus Koordinatörlüğü Ofisinde düzenlenecektir.

Başvuru sonuçları için tıklayınız.

27 Mayıs 2019