KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Meslek Yüksekokulu bünyesine Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA) adresine yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.

Müracaatların Başlama Tarihi       : 26.08.2019
Son Müracaat Tarihi                      : 10.09.2019
Ön Değerlendirme Tarihi              : 13.09.2019
Sınav Tarihi                                   : 17.09.2019
Değerlendirme Tarihi                    : 20.09.2019

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Anestezi Programı 1 Öğr. Gör.
(Ders Verecek)
Hemşirelik Lisans mezunu olmak. Hemşirelik alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Yoğun Bakım alanında en az 4 yıl tecrübesi olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / İlk ve Acil Yardım Programı 1 Öğr. Gör.
(Ders Verecek)
Hemşirelik Lisans mezunu olmak. Hemşirelik alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. Hemşirelik alanında Doktora yapıyor olmak. Acil Servis alanında en az 4 yıl tecrübesi olmak. ALES’ten en az 70 puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa))
  8. ALES Belgesi
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi. (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
  12. Devam Eden Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

26 Ağustos 2019