KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Fakülte bünyesine Öğretim Görevlisi alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA) adresine yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi       : 16.09.2019
Son Müracaat Tarihi                      : 01.10.2019
Ön Değerlendirme Tarihi              : 04.10.2019
Sınav Tarihi                                   : 07.10.2019
Değerlendirme Tarihi                    : 10.10.2019

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO SAYISI

UNVANI

ŞARTLARI

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü / Çocuk Gelişimi Programı

Öğr. Gör.
(Ders Verecek)

Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji bölümlerinin birinden yüksek lisans mezunu olmak ve bu alanların birinde doktora yapmış olmak.

Yabancı Diller Yüksekokulu

Öğr. Gör.
(Ders Verecek)

İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültür ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi ve Mütercim Tercümanlık İngilizce lisans programlarından birinden mezun olmak. Alanında en az Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak. ALES Sözel puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 90 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi. (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
  12. Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

16 Eylül 2019