Asistan Öğrenci Başvuruları başlamıştır.
Başvurmadan Önce

• Aşağıda ilan edilen işler 01 Kasım 2019- 31 Ocak 2020 tarihleri arası geçerlidir. Son Başvuru Tarihi: 09 Ekim 2019
  • Mülakat Tarihleri 10 Ekim 2018 – 17 Ekim 2019 tarihleri arasındadır. Mülakat tarihleri için mesaj gönderilmeyecektir. Başvuru yaptığınız birimlere gitmeniz gerekmektedir.
  • Sonuç ilan tarihi: 18 Ekim 2019
  • Evrak teslimi için son gün: 25 Ekim 2019
  • Asistan Öğrenci Olabilmek İçin Mülakatlardan Sonra Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:
  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. Bir adet fotoğraf
  3. Kendi adına açılmış banka hesap numarası (IBAN-şube adı ve kodu)
  4. SGK Aile Sağlık Yardımı Sorgulama Belgesi (Kariyer ve Gelişim Ofisi tarafından verilecektir.)
  5. Adli Sicil Belgesi( e-devlet’ten temin edilebilir)
  6. Kısmi Zamanlı Öğrenci Sözleşmesi (Kariyer ve Gelişim Ofisi tarafından verilecektir)
  7. İkametgah ilmuhaberi (e-devlet’ten temin edilebilir)
  8. Müstehaklık Belgesi (e-devlet’ten temin edilebilir. Belgede müstehaktır yazmalıdır)
  9. Sağlık Raporu (Kariyer ve Gelişim Ofisi tarafından verilecektir)
  • Sadece KTO Karatay Üniversitesi önlisans ve lisans öğrencilerinin başvuruları kabul edilmektedir.
  • Başvuru yapan öğrencilerimizin herhangi bir yerde devam eden sigortasının bulunmaması gerekmektedir.
  • Dönem içinde stajı olan öğrencilerin başvuru yapmaması gerekmektedir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.

03 Ekim 2019