2019-2020 akademik yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Sonuçları görmek için tıklayın.

• Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir.
  • Öğrenci seçimlerinde Erasmus puan sıralaması ve tercih edilen üniversitelerin bahar dönemi için kalan kontenjanları dikkate alınarak yerleştirme yapılmıştır.
  • Öğrencinin tercih ettiği üniversitelerde kontenjan kalmadığı durumlarda bölümün anlaşmalı olduğu başka bir üniversite için yerleştirme yapılmıştır.
  • Feragat tarihi sonrasında öğrenci listeleri gidecekleri üniversitelere bildirilecektir. Kabul süreci için öğrencilerden hazırlamakla yükümlü oldukları belgeler istenecek olup, gidilecek kurumun başvuru takvimi öğrenci tarafından takip edilmelidir.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 08.11.2019’dur.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 06 Kasım  2019 Çarşamba  günü 12:00-12:30 saatleri arasında  MZ02 numaralı derslikte düzenlenecektir.  Oryantasyon seminerine katılım zorunludur.

31 Ekim 2019