Değerli KTO Karataylılar,

Bilindiği üzere "Yeni Koronavirüs ile Mücadele" kapsamında yapılacak işleri ve alınacak önlemleri belirlemek için yapılan toplantıda alınan karar gereği 16 Mart - 06 Nisan arasında 3 Hafta süre ile Üniversitemizde eğitim öğretime ara verilmiştir.

YÖK tarafından yapılan açıklamalar ışığında Erasmus öğrenci ve staj başvuruları ikinci bir açıklamaya kadar, mevcut durumda seçilmiş olan seçilen öğrenci ve personelin hakları saklı kalmak koşulu ile durdurulmuştur. Yeni başvuru takvimi sayfamızdan duyurulacaktır. Bu açıklama "başvurular iptal edildi" olarak algılanmamalıdır. Bugüne kadar başvuru yapan öğrencilerimizin başvuruları geçerlidir. Online başvuru yapmış ancak henüz belgelerini teslim etmemiş öğrencilerimiz ile hiç başvuru yapmamış öğrencilerimiz yeni başvuru takvimiyle başvurularını yapabileceklerdir. Güncellemeler için lütfen web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz.

Saygılarımızla,

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü