KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Meslek Yüksek Okulu bünyesine Öğretim Görevlileri alacaktır.
Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Koordinatörlüğüne) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA) adresine yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir. Duyurulur.
Müracaatların Başlama Tarihi: 15.04.2020
Son Müracaat Tarihi: 30.04.2020
Ön Değerlendirme Tarihi: 05.05.2020
Sınav Tarihi: 08.05.2020
Değerlendirme Tarihi: 12.05.2020

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI UNVANI ŞARTLARI
Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Bölümü / Bilgisayar Programcılığı Programı 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olmak. Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dallarından birinden tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES Sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) İstatistik lisans mezunu olmak. İstatistik Anabilim Dalından tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES Sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Endüstri Mühendisliği lisans mezunu olmak. Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalından tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES Sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü / Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Uluslararası Ticaret Lisans mezunu olmak. Uluslararası Ticaret Anabilim Dalından tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES Eşit Ağırlık puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Uluslararası Ticaret Lisans mezunu olmak. İşletme Anabilim Dalından tezli yüksek lisans mezunu olmak. ALES Eşit Ağırlık puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans (varsa), Doktora (varsa))
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi. (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
  12. Devam Eden Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

15 Nisan 2020