2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

• Staj Hibesi en az 2 ay olmak üzere 3 aya kadar karşılanacak olup, bu süreyi aşan talepler bütçe olması durumunda Erasmus Komisyonu tarafından yeniden değerlendirilecektir.
  • Davet mektubu eksik olan öğrenciler eksik evraklarını 30 Eylül 2020 tarihine kadar tamamlamak zorundadır.
  • Feragat dilekçesi vermek için son tarih 30 Eylül 2020’dir.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon toplantısı 21 Temmuz 2020 Salı günü 11:00-12:00 saatleri arasında online olarak yapılacaktır.
  • İngiltere’de staj yapacak öğrencilerin hareketlilikleri Ulusal Ajansın yönlendirmeleri doğrultusunda İngiltere’nin AB’den ayrılma süreci ve Erasmus Programı ile ilgili uygulamalarına göre planlanacaktır.
  • Mezun öğrenciler mezuniyetleri sonrasında 18 ay içerisinde (31 mayıs 2022’de stajın tamamlanmış olması şartı ile) stajlarını yapabilecektir.
  • Hareketliliklerin gerçekleşme sürecinin Covid-19 Salgını nedeni ile etkilenebileceği unutulmamalıdır.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kazanan Öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

14 Temmuz 2020