KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Yüksekokul bünyesine Öğretim Elemanı alacaktır.

Başvurular ilanda belirtilen yolla şahsen (KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğü) veya postayla (KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğü Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No:130 Karatay/KONYA) adresine yapılmalıdır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

Müracaatların Başlama Tarihi: 17.09.2020
Son Müracaat Tarihi: 02.10.2020
Ön Değerlendirme Tarihi: 08.10.2020
Sınav Tarihi: 12.10.2020
Değerlendirme Tarihi: 16.10.2020

BİRİM BÖLÜM/ALAN KADRO SAYISI ÜNVANI ARANAN ŞARTLAR
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Bölümü 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Odyoloji lisans mezunu olmak. Odyoloji Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Alanında en az 2(iki) yıl tecrübesi olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Odyoloji Bölümü 1 Arş. Gör. Odyoloji lisans mezunu olmak. Odyoloji Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES sayısal puan türünden en az70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doktora yapıyor olmak. En az 3(üç) yıllık akademik deneyimi olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1 Arş. Gör. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak ve bu alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.
Ebelik Bölümü 1 Öğr. Gör. (Ders Verecek) Hemşirelik lisans mezunu olmak. Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. En az 5(beş) yıl mesleki tecrübesi olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1-Başvuru Dilekçesi
2-Başvuru Formu
3-Özgeçmiş (CV)
4-Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
5-Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
6-Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa) Mezuniyet Belgesi) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
7-Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora (varsa))
8-ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
9-Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
10-Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için) (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)
11-Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir onaylı çalışma belgesi. (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa)
12-Devam Eden Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet belgesi kabul edilmektedir.)

17 Eylül 2020