Dijital dünyanın getirdiği yenilikleri yakından takip eden ve çağın gereksinimlerine ayak uyduran KTO Karatay Üniversitesi, Konya’daki her yaştan bilgisayar oyuncusunun katılabileceği ödüllü League of Legends turnuvası düzenliyor. Kendini profesyonel arenada göstermek isteyen her yaştan bilgisayar oyuncusunun katılabileceği bu heyecanlı ve büyük turnuvada sen de yer almak ister misin?

19-20 Aralık 2020 tarihlerindeki ödüllü League of Legends Turnuvası’nda en iyiler, ilk olarak ön eleme heyecanı yaşayacaklar. Ön elemenin ardından çeyrek finale kalmaya hak kazanan takımlar, yarı final ve final ile şampiyonluk için mücadele edecekler.

Birbirinden farklı taktiklerin kullanılacağı ve kıyasıya rekabetin yaşanacağı turnuva finalinin sonuçlarına göre, bir takım League of Legends Turnuvası’nın şampiyonu olacak.

ÖDÜLLER:

1. Olan Takıma 3.000 TL
2. Olan Takıma 2.000 TL
3. Olan Takıma 1.000 TL

KTO Karatay Üniversitesi League of Legends Turnuvası, Hançer Telekemünikasyon iş birliği ile düzenlenmektedir.
KTO Karatay Üniversitesi League of Legends Turnuvası’nın gerekli şartları ve kuralları için tıklayınız!
Başvurular için: https://forms.gle/tmoR8TYJzxHuyN558

23 Kasım 2020