Yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 08-09.03.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu-Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını B Blok Zemin Kat BZ13 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi-Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ‘ne yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını C Blok 3. Kat C304 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

Mühendislik Fakültesi-Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ‘ne yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını A Blok 1. Kat A113 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu-Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu ‘na yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını K Blok KZ14 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

Kayıt için belge asıllarının ibraz edilmesi gerekmektedir.

Kayıt için gerekli belgeler;

1. Öğrenci belgesi (Islak imzalı / e- imzalı)
2. Disiplin cezası durumunu gösterir belge.
3. Not dökümü (transkript) (Islak imzalı / e- imzalı)
4. Hazırlık sınıfı zorunlu olan programlarda; hazırlık okuduğuna dair belge -varsa- Üniversitemizce ve Yükseköğretim Kurulu tarafından eşdeğerliği kabul edilen İngilizce sınav sonucunu gösterir belge.
5. Ders içeriği (Islak imzalı) veya ilgili web linki
6. ÖSYS Kazandı ve YKS Sonuç Belgelerinin internet çıktısı.
7. İbraz edilen belgelerin herhangi birinde Ek Madde-1 kapsamında daha önce yatay geçiş yapılmadığına ilişkin ibarenin yer alması (Merkezi yerleştirme puanı ile yapılan başvurularda)
8. Kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumundan alınan yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge
9. Adli Sicil kaydı (Pilotaj bölümü ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümleri için)
10. Sağlık raporu (Pilotaj bölümü ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümleri için) Sağlık raporunun Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş sağlık kuruşlarından alınması gerekmektedir. Sağlık kuruluşlarının listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru Sonuçlarını Öğrenmek için tıklayınız.

05 Mart 2021