2021 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başlıyor
TRT, 2015 yılından bu yana ‘Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı düzenleyerek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri ve iletişim sektörüne hazırlanabilecekleri bir platform sunmaktadır. Türkiye’nin ilk ve tek kamu yayın kuruluşu olan TRT’nin sahip olduğu kurumsal bilgi ve tecrübeleri geleceğin medyasına yön verecek olan gençlerle paylaşmak en önemli hedeflerinden biridir.

Bu doğrultuda her yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın 2021 başvuru süreci 15 Şubat itibariyle başladı. Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve Dijital Yayıncılık ana kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına www.trtgeleceginiletisimcileri.comadresinden ulaşılmaktadır. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yarışmaya tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımı açık olarak yapılmaktadır. 2021 yılında yarışmaya yeni eklenen kategoriler: “Dijital Video İçerik Formatı”, “Dijital Kampanya” ve “Podcast”

Yarışmanın son başvuru tarihi: 30 Haziran 2021

Yarışma ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerinizi [email protected]  adresine iletebilirsiniz.

TRT Yarışma
25 Mart 2021