Paraşütte Mevzu Mezun Fuarı 1-4 Haziran’da KTO Karatay Üniversitesinde!

İlber Ortaylı “Bir Ömür Nasıl Yaşanır?” kitabında; “Beyninize yeni bir kapı açacak, size bir değer katacak insanla bir araya geldiğinizde bir şey öğrenirsiniz; bir şey düşünürsünüz, yeni bir yere bakmaya başlarsınız. Düşünceniz yeni bir boyut kazanır, yaşamınıza farklı bir bakış açısı eklenir. O boyut bazen yanlış da olabilir, ziyanı yok; bu yanlış, zaman içinde tashih edilir. Dahası, o yanlış bile ortalıkta boş boş gezmekten daha iyidir.” der ve ’’Cesur olun. Kendinizi rahat hissettiğiniz alanın dışında pencereler açın. Farklı dünyalarla ancak böyle tanışırsınız." diye devam eder. Bizler de KTO Karatay Üniversitesi SKS Direktörlüğü Kariyer Gelişim ve Mezun İlişkileri Ofisi olarak 1-4 Haziran tarihlerinde Paraşüt Mevzu Mezun Fuarı ile mezunlarımız ve sektör danışmanlarımızla öğrencilerimizi buluşturuyoruz. zoom platformu üzerinden gerçekleştireceğimiz mezun fuarımızda akademisyenlerimiz ve sektör danışmanlarımız öğrencilerimize mihmandarlık yapacaklar.

KTO Karatay Üniversitesinin Özgün Projesi Sektör Danışmanlığı Büyümeye Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana “İş Dünyasının Üniversitesi” olarak yoluna kararlılıkla devam eden KTO Karatay Üniversitesi, üniversite ve özel sektör birlikteliğini her noktada sergileyerek iş tecrübesine sahip mezunlar yetiştirmektedir. Bu anlayışla yürüttüğümüz “Sektör Danışmalığı Projesi” Türkiye’nin ilk ve tek projesidir. Birinci sınıfa başlayan öğrenciler, sektör tecrübesi kazanmak üzere, öğrenim alanlarında faal firmalarla eşleştirilmektedir. Öğrenci ve sektör danışmanı, belirlenen program çerçevesinde öğrencinin gelişimi için birlikte hareket etmektedir. 2015 yılında başlayan projemiz 2021 yılında büyüyerek gelişmeye ve öğrencilerimizi geliştirmeye devam etmektedir.

Sektör Danışmanlığı Projesi kapsamında bulunan her sektörden en az bir sektör danışmanı KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve mezunları ile bir araya gelecek. Sektörün yeni mezunlardan beklentileri, iş olanakları, yeni mezunda bulunması gereken nitelikler ve stajın önemi gibi birçok konu 1-4 Haziran tarihlerinde Paraşüt Mevzu Mezun Fuarında ele alınacak.

KTO Karataylılar Kendi Mezunlarının Sektör Tecrübelerini Dinleyecek

İş hayatına atılan tüm mezunların akıllarında tek soru, sektörün onlardan neler beklediği ve kendi üniversite mezunlarının iş hayatındaki deneyimleridir. KTO Karatay Üniversitesi SKS Direktörlüğü Kariyer Gelişim ve Mezun İlişkileri Ofisi olarak mezunlarımızın kariyer basamaklarını hızlı ve güvenli bir şekilde aşmaları için mezunlarımız ile öğrencilerimizi Paraşüt Mevzu Mezun Fuarında buluşturuyoruz.  Mezunların akıllarında tüm soruların mezunlarımız tarafından yanıtlanacağı fuar 1-4 Haziran tarihlerinde dijital olarak gerçekleştirilecektir.

Üniversite Mezunları ile Lise Öğrencilerini Buluşturan Tek Mezun Fuarı KTO Karatay Üniversitesinde

Dijital Çağın Dijital Üniversitesi KTO Karatay, haziran ayının ilk haftasında gerçekleştireceği Paraşüt Mevzu Mezun Fuarı’nda sadece kendi mezunlarını değil, Türkiye’de liselerde öğrenim gören lise öğrencileri de kendi mezunları ile buluşturuyor. Lise sıralarında eğitim alan ve meslek seçiminin tüm hayatını etkileyecek olan lise öğrencileri iş hayatında tecrübe kazanan KTO Karatay Üniversitesi mezunları ile bir araya gelerek akıllarındaki tüm sorulara cevap arayacak.

PARAŞÜTTE MEVZU MEZUN FUARI PROGRAM AKIŞI
Tarih Saat Program Oturum Link