Çift Anadal Programına Kabul Edilen Öğrencilerin Kayıt Tarihleri: 11-13 Ekim 2021

Kayıt Olmak İçin Ne Yapman Gerek?
Çift anadal öğrencisinin her dönem alacağı ders yükü, ana dalında aldığı ders AKTS’si dikkate alınarak Çift Anadal Programı Koordinatörü tarafından belirlenir.
ÇAP’ a kabul edildikten sonra Bölüm Çap Koordinatörüne giderek kayıt için gerekli olan
* Çift Anadal/Yandal Ders Kayıt,
* Çift Anadal Programı Transfer Dersler,
* Çift Anadal/ Yandal Protokol formalarını doldurarak Öğrenci İşleri Direktörlüğüne teslim etmen gerekmektedir.
Çift Anadal /Yandal Ders Kayıt formunda yer alan dersler ÇAP Koordinatörü ile birlikte öğrenci tarafından sisteme eklenir.
Böylece Çap Programında alacağın derslerin ücretleri belirlenmiş olur.
Tam burslu isen herhangi bir ücret ödemeden kaydın tamamlanmış olur.
Ücretli ya da kısmi burslu isen belirlenen ders ücretini İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğüne ödedikten sonra ÇAP kaydın tamamlanmış olur.

Başvuru sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

08 Ekim 2021