2021-2022 Akademik Yılı bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

• Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir. 2021-2022 dönemi için hareketliliklerin gerçekleşme sürecinin Covid-19 Salgını nedeni ile etkilenebileceği unutulmamalıdır.
  • Öğrenci seçimlerinde Erasmus puan sıralaması ve tercih edilen üniversitelerin bahar dönemi için kalan kontenjanları dikkate alınarak yerleştirme yapılmıştır. Öğrencinin tercih ettiği üniversitelerde kontenjan kalmadığı durumlarda bölümün anlaşmalı olduğu başka bir üniversite için yerleştirme yapılmıştır.
  • Feragat tarihi sonrasında öğrenci listeleri gidecekleri üniversitelere bildirilecektir. Kabul süreci için öğrencilerden hazırlamakla yükümlü oldukları belgeler istenecek olup, gidilecek kurumun başvuru takvimi öğrenci tarafından takip edilmelidir.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 24.11.2021’dir.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 23 Kasım 2021 Salı günü 13:30-14:30 saatleri arasında online olarak düzenlenecektir. Oryantasyon seminerine katılım zorunludur. Seminere katılmayan öğrencilerin bilgi eksikliğinden dolayı yaşanacak sorunlardan koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kazanan Öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

18 Kasım 2021