• Yabancı Dil (İngilizce) dersi muafiyet sınavı 30.09.2022 Cuma günü 09:30’da MZ02-MZ03-MZ04-MZ05 numaralı amfilerde yapılacaktır.
  • 50 adet çoktan seçmeli sorudan oluşacak sınav 60 dakika sürecektir.
  • Sınav salon bilgileriniz aşağıda belirtilmiştir.
  • Sınavdan en az 15 dakika önce adınızın belirtildiği salonda hazır bulununuz.
  • Öğrencilerin sınavda öğrenci kimlik kartlarını ibraz etmeleri zorunludur. Yanında resmi bir kimliği olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Sınavda optik form üzerine işaretleme yapılacağından yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız. Farklı bir kalem kullanılması durumunda sınavınızın değerlendirilme imkânı bulunmamaktadır.
  • Muafiyet sınavı sadece Güz döneminde uygulanacak olup sonuçları Güz ve Bahar dönemlerinde bulunan Yabancı Dil (İngilizce) dersleri için geçerli olacaktır. Sınavın tekrarı ve/veya mazereti bulunmamaktadır.
  • Sınavdan 60 puan ve üzeri alan öğrenciler başarılı sayılacak ve ilgili derslerden muaf tutulacaktır. Sınavda başarılı olan öğrencilerin notları not ortalamalarını etkilemeyecek olup sadece dersten muaf olduklarını gösteren "T" harf notu görünecektir.
  • Sınavdan başarısız olan öğrenciler haftalık ders programlarına uygun şekilde derslerine devam edeceklerdir.
  • Sınav sonuçları nihai olup 60 ve üstü puan alan öğrenciler derslerden muaf sayılacaktır. Öğrencilerin sınav sonuçlarının iptal edilip dersi tekrar alma şansları bulunmamaktadır.

Sınav salon bilgisi için tıklayınız.

26 Eylül 2022