2017–2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde staj yapacak öğrencilerimizin staj işlemlerinin tamamlanabilmesi için müstehaklık sorgulaması yapması ve bununla birlikte aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Müstehaklık sorgulamasının nasıl yapılacağı okulumuz örnekte belirtilmiştir. E-Devlet şifresi bulunmayan veya E-Devlete giriş yapan fakat ‘Provizyon verilememiştir’ uyarısı çıkan öğrencilerin Müstehaklık sorgulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

Evrakların son teslim tarihi 12.01.2018 Cuma günüdür. Evraklarını elden teslim edemeyecek öğrencilerin belgelerini mehmet.ademoglu@karatay.edu.tr adresine mail yolu ile iletmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

İSTENEN BELGELER:

- İkametgah Belgesi (E-Devletten alınabilir)

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- Öğrenci Kimlik Fotokopisi