2018–2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde staj yapacak öğrencilerimizin staj işlemlerinin tamamlanabilmesi için müstehaklık sorgulaması yapması ve bununla birlikte aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Müstehaklık sorgulamasının nasıl yapılacağı aşağıda örnekte belirtilmiştir. E-Devlet şifresi bulunmayan veya E-Devlete giriş yapan fakat ‘Provizyon verilememiştir’ uyarısı çıkan öğrencilerin Müstehaklık sorgulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

Evrakların son teslim tarihi  21.02.2018 Perşembe günüdür. Evraklarını elden teslim edemeyecek öğrencilerin belgelerini esma.uyar@karatay.edu.tr adresine mail yolu ile iletmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

İSTENEN BELGELER:

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- 1 Adet vesikalık Fotoğraf

- Ekteki Staj Formlarını eksiksiz doldurularak (Staj Yeri Kabul Formu, Staj Yapılacak Avukatlık Ofisi Yetkilisi tarafından onaylı olarak) teslim edilecektir.

Müstehaklık sorgulaması örneği için Tıklayınız

Staj Takvimi için tıklayınız