2019–2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi staj takvimi aşağıdaki linkte olup ilgili tarihlerde staj yapacak öğrencilerimizin staj başvuru işlemlerinin tamamlanabilmesi aşağıdaki belgeleri 16.09.2019-26.09.2019 tarihleri arasında Müdürlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

STAJ BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER:

- Staj Başvuru Formu

- Staj Yeri Kabul Formu

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- 1 Adet vesikalık Fotoğraf

- Müstehaklık Belgesi

- Sağlık Yardım Beyan ve Taahhütnamesi

Not: Müstehaklık sorgulamasının nasıl yapılacağı aşağıda örnekte belirtilmiştir. E-Devlet şifresi bulunmayan veya E-Devlete giriş yapan fakat ‘Provizyon verilememiştir’ uyarısı çıkan öğrencilerin Müstehaklık sorgulaması için Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

Not: Teslim edilecek  staj formlarının eksiksiz doldurulması gerekmektedir (Staj Yeri Kabul Formu Staj Yapılacak Avukatlık Ofisi Yetkilisi tarafından onaylı olarak) teslim edilecektir.

Not: Aylık devam çizelgelerinin staj yapılan her gün staj yeri yetkilisine ayrı ayrı kaşeletip imzalatılması gerekmektedir.

Staj Takvimi için tıklayınız.

Müstehaklık sorgulaması örneği için tıklayınız.

Staj Başvuru Formu/ Staj Yeri Kabul Formu/ Sağlık Yardım Beyan ve Taahhütnamesi için tıklayınız.

Devam çizelgeleri için tıklayınız.

Staj Raporu için tıklayınız.

Staj Raporu ile birlikte teslim edilecek edilecek evrak (İşyeri Öğrenci Değerlendirme Formu) için tıklayınız.

21 Ağustos 2019