ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1. Yabancı Dil I dersi Kütüphane Binası K 106 ve K 107 nolu dersliklerde, Klavye Kullanımı I ve III dersi Merkezi Derslik Binası M 304 nolu laboratuvarda, geri kalan tüm dersler de 1. sınıflar için H 105, 2. sınıflar için H 106 nolu dersliklerde yapılacaktır.
  2. Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına göre fiziken derslere katılım 19 kişi ile sınırlı olup bu sayının üstünde öğrencinin derslikte bulunmasına izin verilmeyecektir.
  3. Derslerin hibrit eğitim çerçevesinde online olarak takibi UZEM sistemi üzerinden mümkün olup öğrenciler bu sistemden dersleri canlı olarak izleyebileceklerdir.
  4. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına ders esnasında da dikkat edilmesi gerekmektedir.
  5. 1. sınıfların 30 AKTS kadar ders seçmesi gerekmektedir. Öğrenci değiştirmek istediği seçmeli derslerini ekle sil haftasında ders kontenjanlarının uygun olması halinde değiştirmesi mümkündür.
  6. Öğrencilerin UZEM sistemi ile ilgili bir sorun yaşamaları halinde [email protected] adresine mail atabilirler.
  7. Öğrencilerin ders kayıtları ile ilgili sorun yaşamaları halinde 1. Sınıflar [email protected], 2. sınıflar ve uzatmalı öğrenciler [email protected] adresine mail atabilirler.

İlgili dosya için tıklayınız
14 Ekim 2020