Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde verilen “CIE413 Çelik Yapı Tasarımı Esasları 2” proje dersi kapsamında 26 Aralık 2017 tarihinde Konya Organize Sanayi Bölgesinde çelik yapı ve çelik yapı elemanlarının üretimi alanlarında faaliyet gösteren Ali Işıldar Metal İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasına teknik gezi düzenlenmiştir. Ders kapsamında gerçek hayattan alınan çelik yapı uygulamaları verilmiş ve çelik sanayi yapı projesi yapılmıştır.

Öğrencilerin derste teorik olarak öğrendikleri konuların pratikte nasıl uygulandığını görmeleri ve çelik yapı elemanlarının üretim safhalarını yerinde inceleyebilmeleri amacıyla gerçekleştirilen teknik geziye ders sorumlusu Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş, KTO Karatay Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Esra Uray ve 7 öğrenci katılım sağlamıştır.

27 Aralık 2017