Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Özel İzmir Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ortaklaşa düzenlediği İzmir Psikoloji Günleri Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi ve Özel İzmir Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Açılış programına KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Lokman Hekim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya, Özel İzmir Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Erdemoğlu katıldı.
İstiklal Marşı ile başlayan programda katılımcılar 9 Mart’ta beyazperdede izleyicisiyle buluşacak olan Direniş Karatay filminin fragmanını izledi. KTO Karatay Üniversitesi Öğr. Gör. Ali Bozgedik ve Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hatice Harmancı’nın sunumlarını takip eden izleyiciler, Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’ndeki bu programın ardından atölyeleri takip etmek amacıyla Özel İzmir Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçti.
Prof. Dr. Kamil Alptekin, Yrd. Doç. Dr. İclal Şan, Yrd. Doç. Dr. Gülriz Akaroğlu, Yrd. Doç. Dr. Seher Akdeniz, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Gültekin Ahçı, Yrd. Doç. Dr. Hatice Harmancı, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Nacak, Öğr. Gör. Ali Bozgedik, Psikolog Esra Coşkun ve Dr. Deniz Günaydın’ın gerçekleştirdiği atölyeler oldukça verimli geçti. Sertifikalarını alan katılımcılar, programdan memnun ayrıldı.

06 Mart 2018

KTO Karatay Üniversitesi İzmir Psikoloji Günleri’ni Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi İzmir Psikoloji Günleri’ni Düzenledi KTO Karatay Üniversitesi İzmir Psikoloji Günleri’ni Düzenledi