KTO Karatay Üniversitesi tarafından hazırlanan “DEEP: Investigate, Evaluate, Examine, Get Involved” adlı proje, ERASMUS+ KA210 Stratejik Ortaklıklar kapsamında kabul edildi.

Türkiye Ulusal Ajansı’na sunulan ve 2 yıl sürecek projenin başlangıç toplantıları, KTO Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARÇEM) Müdürü Doç. Dr. Hatice Yalçın’ın katılımıyla İtalya Roma’da ve Lanciano’da gerçekleştirildi.

24-30 Haziran 2022 tarihleri arasında KTO Karatay Üniversitesinde yürütülecek projede İtalya ile Romanya’dan ortaklar yer alacak. Proje sonunda gerçekleştirilecek final toplantısında proje kapsamında geliştirilen materyaller yurt içi ve yurt dışından paydaşlarla paylaşılacak.

Gerçekleştirilen projeyle araştırma, değerlendirme, inceleme, katılım sağlamayı hedef alan ve kişisel gelişimi destekleyen atölyeler yapılacak. Anne ve babalara yönelik stres yönetimi, duygu, düşünce ve davranışların farkında olmak ve yönetebilmek gibi konularda içerik geliştirilecek.

20 Haziran 2022