Mevlana Kalkınma Ajansı ve KTO Karatay Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleşen TEKNOGİRİŞİM dersine sunulan proje fikirleri mentorluk almaya hak kazandı.

Mevlana Kalkınma Ajansı ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi arasında girişimcilik konusunda farkındalık oluşturulması, yatırıma dönüşme ve ticarileşme potansiyeli olan proje fikirlerinin geliştirilmesi ve bunun yanı sıra girişimci adayları ile yatırımcıların bir araya getirilmesi amacıyla imzalanan “Teknogirişim Derslerinin Verilmesine Yönelik İşbirliği Protokolü” çerçevesinde TEKNOGİRİŞİM dersi başlatılmıştır.

Derse katılım sağlayan öğrencilerimizden ticarileşme potansiyeli olan proje fikirleri alınmıştır. Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Psikoloji, Bilgisayar Programcılığı ve Mekatronik bölümlerinde öğrenim gören beş öğrencinin proje fikirleri desteklenmeye hak kazanmıştır.

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından mentorluk süreci başlatılan öğrencilerimizin iş fikirlerini geliştirmeleri ve yatırımcı sunumu yapabilmeleri amacıyla çalışmalar devam etmektedir.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

27 Nisan 2022

KTO Karataylı Öğrencilere MEVKA’dan Mentorluk Desteği