KTO Karatay Üniversitesi, 6-9 yaşındaki minik piyanistlere ev sahipliği yaptı. İlkokullardan gelen çocuklar, öğretmenler ve üniversite öğrencileri, minik ellerin piyano ile buluşmasını hayranlık ve coşkuyla izledi.

Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARÇEM) tarafından koordine edilen programda, on iki yetenekli minik çocuk, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde piyano dinletisi sundu. İlgiyle izlenen programda yetenekli minik çocuklar, piyanoyla klasik müzik parçalarının yanı sıra güncel şarkılarla da kalabalığı coşturdular.

Müzik öğretmeni Ceren Aydın’ın rehberliğinde piyano dinletisi sunan çocuklar, üniversite ortamında yapılan kültürel etkinliklere her zaman katkı vereceklerini belirttiler. Program sonunda Karatay Üniversitesi’nin hediyeleri sunuldu.

15 Mayıs 2018

Minik Piyanistler Karatay Üniversitesinde Minik Piyanistler Karatay Üniversitesinde Minik Piyanistler Karatay Üniversitesinde