30Haz
KTO Karatay Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü, Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından “Grafik Tasarımı II, IV ve Mezuniyet Projeleri Sergisi” düzenlendi.

21Haz
KTO Karatay’da “Sürdürülebilir Akıllı Tarım ve İslami Finans” Konusu Ele Alındı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından II. Karatay Uluslararası İslam İktisadı ve Finans Konferansı (KARCIEF) düzenlendi.

20Haz
KTO Karatay Ünviersitesi’nde Avrupa Birliği Projesi Heyecanı

KTO Karatay Üniversitesi tarafından hazırlanan “DEEP: Investigate, Evaluate, Examine, Get Involved” adlı proje, ERASMUS+ KA210 Stratejik Ortaklıklar kapsamında kabul edildi.

16Haz
KTO Karatay’da Altyazı Çeviri Atölyesi Düzenlendi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü tarafından ‘Altyazı Çeviri Atölyesi’ düzenlendi.

09Haz
YKS Aileleri Bu Semineri Kaçırmayın!

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Karatay Belediyesi ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile YKS’ye girecek öğrenci ve mezunların velilerine yönelik “Başarmak Genlerimizde Var: YKS’de Aile ile Başarmak” konulu program düzenlenecek.

06Haz
KTO Karataylı Geleceğin Pilotları, Duayenlerle Buluşmaya Devam Ediyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümü öğrencilerine yönelik “Pilotaj Bölümü Kariyer Planlaması” konulu panel serisinin ikincisi düzenlendi.

03Haz
Türkiye Çapında Örnek Gösterilen Bahar Şenliği Sona Erdi

Türkiye’nin yapay zekâ temalı ilk bahar şenliği “KaratayVerse Bahar Şenliği ve Yapay Zekâ Festivali” Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi merkez kampüsünde gerçekleşti.

30May
KTO Karatay Üniversitesi Okçuları İstanbul’dan Şampiyonlukla Döndü

Fatih Belediyesi Kano-Kürek Sporları Merkezi’nde düzenlenen ve iki gün süren organizasyonda Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ’Geleneksel Okçuluk’ yarışlarında Açık Hava Puta Koşusu Kadın Takım 1.liği ve Erkek Takım 1.liği ile şampiyon oldu.