20Şub
Ünlü Ekonomistler KTO Karatay Üniversitesinde

Konya Ticaret Odasında (KTO) düzenlenen Ekonomi Zirvesi kapsamında Konya’ya gelen Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Gündağ, Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Rüştü Bozkurt ve Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran KTO Karatay Üniversitesini ziyaret etti.

14Şub
Son Dönemlerin En İyi Savaş ve Aksiyon Filmi “DİRENİŞ KARATAY” Fragmanı ile de İddialı

9 Mart 2018’te izleyici ile buluşmaya hazırlanan filmin savaş ve aksiyon sahneleri şimdiden merak konusu oldu.

06Şub

"HU" Sosyal Medyayı Fethetti!

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Fikret Kuşkan, Yurdaer Okur gibi usta isimlerin oynadığı ve 9 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan “Direniş Karatay” filmi için SOKAK KAFASI lakaplı internet fenomeni şarkıcı Yener Çevik muhteşem bir rap şarkı yorumladı.

29Oca
KTO Karatay'da Lisansüstü Mezuniyet Heyecanı

Öğrenciler, protokolün elinden alkışlar eşliğinde diplomalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sene 23 programdan 151 mezun veren KTO Karatay Üniversitesi, hâlihazırda Sosyal Bilimler Enstitüsünde 13, Fen Bilimleri Enstitüsünde 9, Sağlık Bilimleri Enstitüsünde ise 1 lisansüstü programıyla nitelikli insan gücü yetiştirmeye devam ediyor.

22Oca
Karnedeki Başarı Anne Babanın Sevgi Düzeyini Belirlemesin

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hatice Yalçın, anne ve babalara karne konusunda tavsiyelerde bulundu.

15Oca
KTO Karataylılardan Bir Dilek de Sen Tut Etkinliği

KTO Karatay Üniversitesi Çevre ve Doğa Dostu Gönüllüler Topluluğu’nun düzenlediği “Bir Dilek de Sen Tut” etkinliği kapsamında Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileri, Karatay Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde bulunan Suriyeli öğrencilerin eğitim gördüğü Geçici Eğitim Merkezini (GEM) ziyaret etti.

27Ara
KTO Karatay’da 15 Temmuz Destanı Sergisi

15 Temmuz hain darbe girişiminin, milletimizin büyük cesaret ve fedakarlığıyla bir destana dönüşmesi vesilesi ile KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından afiş sergisi düzenlendi.

27Ara

"Şıhabeddin Sühreverdi" KTO Karatay'da Konuşuldu

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Akademik Kültür Topluluğu tarafından ahiliğin kadim temsilcilerinden “Ahiliğin Büyük Şeyhi; Şıhabeddin Sühreverdî” konulu söyleşi düzenlendi.