25Kas
KTO Karatay’da ‘Çocukluk Çağında Erken Müdahale ve Rehabilitasyon Sempozyumu’ Düzenlendi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından “Çocukluk Çağında Erken Müdahale ve Rehabilitasyon Sempozyumu” düzenlendi.

23Kas
Özveri ve Fedakârlık Timsali Öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

17Kas
%90 Proje Kabul Oranıyla, TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde KTO Karatay Üniversitesi Olarak Zirvedeyiz

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

17Kas
KTO Karatay’da, Çeviride Yapay Zeka ve Proje Yönetim Araçları Söyleşisi Düzenlendi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü tarafından “Çeviride Yapay Zekâ ve Proje Yönetim Araçları” konulu söyleşi düzenlendi.

14Kas
Günümüz Toplumları Çok Yönlü Dinamiklerin Etkisi Altındadır

Önemli değerlendirmelerde bulunan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Sami Şener, sosyolojinin geldiği noktaya değindi.

09Kas
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

07Kas
Gereksiz Radyolojik Tetkiklerden Kaçınılmalı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı akademisyenlerinden Prof. Dr. Kemal Ödev, radyolojik tetkiklerde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verdi.

05Kas
KTO Karataylı Mezunlar Gururlandırdı

KTO Karatay Üniversitesi mezunları KPSS, TUS, DGS, Adalet Bakanlığı Adli Yargı gibi önemli mesleki sınavlarda elde etmiş oldukları puanlar ile tüm üniversiteler arasında önemli başarılar kaydetti.