10Ara
Hz. Mevlâna 745. Vuslat Yıl Dönümünde, KTO Karatay’da Anılıyor

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri Selam Vakti yürüyüşü ile başladı. Etkinlikler kent genelinde olduğu gibi KTO Karatay Üniversitesi’nde de devam ediyor.

30Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden “Travma ve Hastane Öncesi Görüntüleme Sempozyumu”

KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve PESAD iş birliği ile “Travma ve Hastane Öncesi Görüntüleme Sempozyumu” gerçekleştirildi.

29Kas
Sektör Danışmanlığı Projesi Sayesinde Akademik Bilgi, Sektörün Tecrübesi ile Birleşiyor

KTO Karatay Üniversitesi ile MÜSİAD Konya Şubesi arasında Sektör Danışmalığı Projesi’ne yönelik iş birliği protokolü imzalandı.Protokol ile öğrenciler, akademik bilgilerinin yanına sektörün beklediği donanım ve tecrübeyi de ekleyerek iş hayatına adım atmış olacaklar.

28Kas
Sanayi İşletmelerinde Verimlilik Çalışmaları ve Başarı Hikâyeleri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Konya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Birleşmiş Milletler Kalkınma Program (UNDP Türkiye) iş birliğinde düzenlenen “Sanayi İşletmelerinde Verimlilik Çalışmaları ve Başarı Hikâyeleri” konferansı KTO Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşti.

27Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nde “Mevlid-i Nebi” Etkinliklerle Kutlandı

KTO Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikler, Karatay Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Topluluğu’nun ilahi dinletisi ile devam etti.

23Kas
KTO Karatay Üniversitesi “Sanal, Yalın ve Yeşil Tedarik Zinciri Yönetimi Laboratuvarı’nın” Kapıları Bilim İnsanlarına Açık

KTO Karatay Üniversitesi de bu bağlamda Yalın ve Yeşil Tedarik Zinciri Yönetimi Laboratuvarı’nı kurarak bu alanda gerçekleştirilen çalışmaları bünyesinde topluyor.

22Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden Uluslararası Öğrencilere Yüzde 25 Burs

KTO Karatay Üniversitesi, yurt dışında yaşayan Türk gençlerine ve uluslararası öğrencilere Konya’da üniversite eğitimi sağlamak amacıyla MÜSİAD ile önemli bir protokol imzaladı.

19Kas
Bilim İnsanları Direniş Karatay Film Platosu’na Hayran Kaldı

Buhara’dan Konya’ya İrfan Mirası ve XIII. Yüzyıl Medeniyet Merkezi Konya Uluslararası Sempozyumu için Konya’ya gelen 10 ülkeden 81 katılımcı Direniş Karatay film platosunu gezdi.