17Oca
KTO Karatay’da 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Kampı Düzenlendi

“Paraşüt 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Kampı” ile KTO Karatay Üniversitesi Paraşüt Akademi derslerinden bu yıl eğitim alan 700 öğrenci, duayen isimlerle buluştu ve bir akademik dönem boyunca aldığı dersleri uygulama imkânına sahip oldu.

13Oca
KTO Karatay Üniversitesi Yüksek Lisans ve Doktora Programları Başvuruları Devam Ediyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci kabul ediyor.

05Oca
KTO Karatay Üniversitesi’nden Babalar ve Çocuklarına Ücretsiz Gelişimsel Destek

KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü akademisyen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla, aile içi iletişimde doğru teknikleri uygulama konusunda ailelere bireysel destek veriyor.

29Ara
KTO Karatay Üniversitesi’nde Dünya Arapça Günü Kutlandı

KTO Karatay Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen ‘Dünya Arapça Günü’ etkinliğine, KTO Karatay Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çelik, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda misafir katıldı.

23Ara
Salgında Sosyal Hizmetler Alanının Önemi Arttı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Alptekin, salgınla mücadelede sosyal hizmetlerin önemine dikkat çekti.

20Ara
Var Olmanın Dijital Yolculuğu Dijital Sanat Sergisi Sona Erdi

KTO Karatay Üniversitesi tarafından Karatay Medresesi’nde düzenlenen “The Journey of Being: Yunus Emre, Var Olmanın Dijital Yolculuğu ve Mevlânâ Celâdeddîn-î Rûmî” dijital sanat sergisi sona erdi.

06Ara

"Var Olmanın Dijital Yolculuğu” Dijital Sanat Sergisi Karatay Medresesi’nde Sanatseverlere Kapılarını Açtı

KTO Karatay Üniversitesi tarafından düzenlenen “The Journey of Being: Yunus Emre, Var Olmanın Dijital Yolculuğu ve Mevlânâ Celâdeddîn-î Rûmî” Dijital Sanat Sergisi sanatseverlere kapılarını açtı.

03Ara
Var Olmanın Dijital Yolculuğu Sanat Sergisi Karatay Medresesi’nde Sanatseverlerle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

“The Journey of Being: Yunus Emre, Var Olmanın Dijital Yolculuğu ve Mevlânâ Celâdeddîn-î Rûmî” Dijital Sanat Sergisi, 06 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Karatay Medresesi’nde sanatseverlerle buluşacak.