14Ağu
Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunları İş Dünyasına Hızla Atılıyor

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ‘Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü’nde okuyanlar, başta Sosyal Güvenlik Kurumu ve sigorta şirketleri olmak üzere birçok sektörde aranan mezun oluyor.

13Ağu
Uzaktan Eğitimde KTO Karatay Başarısı

Uzaktan eğitimde Türkiye’deki en güçlü altyapılardan birine sahip olan ve bazı dersleri uzun zamandır uzaktan eğitim sistemiyle öğrencilere sunan KTO Karatay Üniversitesi, uzaktan eğitim kapsam ve kapasitesini bu süreçte daha da genişletti.

12Ağu
Koronavirüsle Mücadelede Sosyal Dayanışma Stratejisi

KTO Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kâmil Alptekin Covid-19 salgınının sosyal dayanışma kavramıyla ilgisini değerlendirdi.

10Ağu
Prof. Dr. Ayben Karasu Uysal, Parçacık Hızlandırıcıları Alanında Dünyanın Bilimsel ve Teknolojik Yönelimini Belirleyen Kurulun Üyesi Oldu

Mühendislik Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ayben Karasu Uysal, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) Ortak Üyeliği kapsamında, Genel ECFA (Plenary ECFA-PECFA) komitesi Genel Kurul üyeliğine seçildi.

08Ağu
Akıllı Teknolojiler Merkezi ve Model Fabrika Uygulamalarıyla Özgün Mühendislik Eğitimi

Akıllı Teknolojiler Merkezi ile Model Fabrika uygulamalarının yanı sıra Sektör Danışmanlığı Projesi ile KTO Karataylı mühendisler, üreten, yeni ürün geliştiren, işte aranan ve kendi işini kuran mezunlar olarak hayata atılıyor.

06Ağu
Havacılıkta Zirvenin Adresi: KTO Karatay Üniversitesi

Güçlü ve deneyimli akademik kadrosuyla uluslararası standartların üzerinde Pilot yetiştiren ve verdiği eğitimle havacılık sektöründe başarılara imza atan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türkiye’de ilk olarak bir üniversiteye özgü hava parkı ile bu başarısını taçlandırıyor.

05Ağu
Dijitalde Bir Dünya Üniversitesi, Sağlıklı ve Yaşayan Kampüs

Uluslararası standartlar çerçevesinde geliştirilmiş öğretim programı sunarak bilime katkı sağlamayı, ulusal ve uluslararası çapta akademik bilgi birikimine sahip öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, bir dünya üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

17Tem
Türkiye’nin Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesine Sahip İlk Üniversitesi KTO Karatay Oldu

KTO Karatay Üniversitesi, yaptığı başarılı çalışmalarla Türk Standartları Enstitüsü’nden TS 1381 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan Türkiye’deki ilk üniversite oldu.