18Haz
Prof. Dr. Erkan Türkmen’den 4 Dilde “Mesnevi

Prof. Dr. Erkan Türkmen’den 4 Dilde “Mesnevi" Dersleri

KTO Karatay Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Türkmen, sosyal medya üzerinden "Konyamun" adi altinda Hz. Mevlâna Celaleddin Rumi’nin büyük eseri Mesnevi’yi anlatiyor.

13Haz
KTO Karataylı Ümmühan Karabacak’a “Kudüs” Ödülü

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2.sınıf öğrencisi Ümmühan Karabacak “Kudüs” konulu yarışmada mansiyon ödülüne layık görüldü.

12Haz
Seçim Öncesi Ekonomiye Dikkat

24 Haziran seçimleri öncesi dövizde yaşanan hareketlilik ile ilgili konuşan ve çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Osman Okka, Türkiye’nin istikrarlı duruşunu bozmak isteyenlerin çeşitli araçlari kullanarak ekonomik operasyona giriştigini belirtti.

08Haz
KTO Karatay Üniversitesi 2017-2018 Mezunlarını Verdi

Kökleri 1251 yılına dayanan, iş hayatına açılan kapı sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden KTO Karatay Üniversitesi’nde lisans ve önlisans öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı.

07Haz
KTO Karatay Üniversitesi İzmir'de İftar Yaptı

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesinin bu yil ilk defa Izmir'de düzenledigi "Iftar Bulusmalari Izmir" isimli programda, üniversitenin mütevelli heyeti, akademisyen kadrosu ile Izmir'deki egitimciler, sivil toplum kuruluslari ve hemseriler bir araya geldi.

Ramazan’da Spor İçin En Uygun  Zaman Sabah Saatleri

Ramazan’da Spor İçin En Uygun Zaman Sabah Saatleri

Dr. Öğretim üyesi Özlem Akkoyun Sert “Ramazan ayında egzersiz için en iyi zaman vücudun dinlenmiş olduğu sabahın erken saatleridir. Bol oksijenli bir ortamda egzersiz anında daha az terlemenizi ve susamamanızı sağlar.” dedi.

KTO Karatay Üniversitesi’nde Lisansüstü Programların Sayısı Artıyor

Konya’da ilk olan Mekatronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans İngilizce Programı, KTO Karatay Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2018-2019 akademik yılı güz yarıyılında öğrenci alacak.

05Haz
Mimarların Başucu Kitabı “Temel Tasarım”

Endüstriyel tasarım başta olmak üzere mimarlık ve tasarım alanına yeni bir soluk getirmek amacıyla hazırlanan “Temel Tasarım” kitabı KTO Karatay Üniversitesi Yayınları bünyesinde yayımlandı.