25Oca
Çocuklar Ara Tatilde Ne Yapmalı? KTO Karatay Üniversitesi’nden Ara Tatil Tavsiyeleri

Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı ve KARÇEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Yalçın, anne babalara ve çocuklara bazı hatırlatmalarda bulundu.

12Oca
KTO Karatay Üniversitesi GreenMetric Dünya Sıralamasında

6 kategori ve 24 alt kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi dünyada 626. sırada yer aldı.

12Oca
Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı İle Söyleşi

KTO Karatay Üniversite E-Bülten’in 24. sayısında, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Sayın Abdullah Eren, kendisiyle gerçekleştirilen röportajda birbirinden değerli paylaşımlarda bulundu.

02Oca
KTO Karatay’da Pandemi Sürecindeki Sosyal Hizmetin Önemi Konuşuldu

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü’nün düzenlediği “Covid-19 Pandemisi Sürecinde Sosyal Hizmetlerin Sunumu ve Sosyal Hizmet Eğitimi: İngiltere ve Türkiye Örnekleri” webinarı gerçekleştirildi.

30Ara
Üstün Dikeç, 2021 Yılı Bütçe Kanununu Değerlendirdi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dikeç, 2021 Yılı Bütçe Kanunu’na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

14Ara
Mevlânâ’ya Saygı III” Sergisi, Dijitalde Sanatseverlerle Buluştu

KTO Karatay Üniversitesi Resim Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Mevlânâ’ya Saygı III” Karma Sergisi, KTO Karatay Üniversitesi web sitesinde sanatseverlerle buluştu.

10Ara
Havacılık Eğitiminde Yılın Havacısı Ödülü KTO Karatay Üniversitesi’nin Oldu

Her yıl, Antalya Bilim Üniversitesi ile ELBA Havacılık Enstitüsü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yılın Havacısı 2020” havacılık ödüllerinin sahipleri açıklandı.

07Ara
Türkiye Ekonomisi, Yılın Üçüncü Çeyreğinde Beklentilerin Üzerinde Bir Büyüme Kaydetti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye ekonomisi, yılın üçüncü çeyreğinde %6,7 ile beklentilerin üzerinde bir büyüme kaydetti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Üstün Dikeç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.