15Eki
Güçlenerek Hedeflerine Yürüyen KTO Karatay’da,  2018-2019 Akademik Yılı Açılış Heyecanı Yaşandı

Güçlenerek Hedeflerine Yürüyen KTO Karatay’da, 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Heyecanı Yaşandı

KTO Karatay Üniversitesi’nde 2018-2019 Akademik Yılı Açılışı, düzenlenen törenle gerçekleşti.

08Eki
Sosyal Medyada  Türkiye’nin En İyi 100 Markası Arasında

Sosyal Medyada Türkiye’nin En İyi 100 Markası Arasında

KTO Karatay Üniversitesi, SocialBrands’ın yayımladığı BoomSocial endeksinde en iyi 100 marka arasında 90. sırada yer aldı.

27Eyl
KTO Karataylı Doktor Adaylarının, Beyaz Önlük Heyecanı

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Töreni’nde bu yıl eğitime başlayan 78 doktor adayı, önlüklerini protokol üyeleri ve akademisyenlerin elinden giydi.

21Eyl
KTO Karatay, Polonya Büyükelçiliği ERASMUS Pikniğinde

KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve ERASMUS Koordinatörlüğü Polonya Büyükelçiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ERASMUS Pikniği’ne katıldı.

20Eyl
Yönetim Bilimlerinin Merkezi Üniversite: KTO Karatay

Hedefi daima toplumun, kurumların ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek olan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yönetim bilimleri alanında da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi aracılığı ile çeşitli bölümlerde aynı hedefe hizmet ederek eğitime yön veriyor.

20Eyl
Mezunlarımız Hakim ve Savcı Adaylarından, Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Sadeye Ziyaret

Konya Adliye Sarayı’nda staj yapan KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu 23. Dönem Adli Yargı Hâkimi ve Cumhuriyet Savcısı adaylarından, İzzet Tercan, Özge Altıparmak ve Baki Mert Küçükali KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’yi makamında ziyaret etti.

19Eyl
KTO Karatay Üniversitesinden Ek Yerleştirme Önerileri

2018 YKS’de herhangi bir bölüme yerleşemeyen adaylar için ek yerleştirme işlemleri devam ediyor. Ek yerleştirme döneminin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Rehberlik Uzmanı Ali Bozgedik,” Üniversiteli Olmak İçin Son Çağrı” isimli seminerinde adayların bu süreci iyi takip ederek, doğru araştırmalar sonucunda doğru üniversite tercihinde bulunmasını önerdi.

19Eyl
Geleceğin Neferleri KTO Karatayda Yetişiyor

Üniversite eğitimine başlayacak öğrencilerin kayıt heyecanının ardından Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi yeni öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor.