01Şub
Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı Himayelerindeki İKAF 2019'a Ev Sahipliği Yapacak

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Himayelerinde ve bölgedeki 8 üniversitenin katılımı ile İç Anadolu Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapacak.

01Şub
Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği,  “Misafir Öğrencilerin Türkiye’deki Ticarete Atılımı” Panelindeydi

Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği, “Misafir Öğrencilerin Türkiye’deki Ticarete Atılımı” Panelindeydi

Uluslararası İmam Hatip Mezunları Birliği “Maneviyat Diyarı Konya Buluşması” kapsamında KTO Karatay Üniversitesi kampüsünü gezme fırsatı buldu.

31Oca
Uluslararası İmam Hatip Liseleri Mezunları KTO Karatay’da Buluştu

Dünyanın dört bir yanından eğitim için Türkiye’ye gelen ve başta Konya olmak üzere birçok şehrimizde eğitim gören Uluslararası İmam Hatip Liseleri mezunları “Maneviyat Diyarı Konya’da Buluşuyoruz” etkinliğinde KTO Karatay Üniversitesi’nde bir araya geldi.

28Oca
KTO Karataylı Prof. Dr. Mutlu Demiray’dan Kanser Tedavisinde Zerdeçallı İlaç Çalışması

Zerdeçaldan elde edilen "curcumin" molekülü ile kanser tedavisinde başarılı sonuçlar elde eden KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mutlu Demiray, geliştirdiği formülasyonuna ilaç ruhsatı almak için çalışma başlattı.

23Oca
“Keşif Yolculuğu Kış Bilim Kampı” KTO Karatay Üniversitesi’nde Başladı

6-12 yaş aralığındaki çocukların hem üniversite ortamını görmesini hem de bilgileri deneyimleyerek yerinde öğrenmesini amaçlayan “Keşif Yolculuğu Kış Bilim Kampı”, KTO Karatay Üniversitesi’nde başladı.

22Oca
KTO Karatay Üniversitesi Hukukta Gözlem Projesi Konya Barosu ile İmzalanan Protokol ile Başladı

Kurulduğu günden bu yana çeşitli projelerle teori ile pratiği buluşturan KTO Karatay Üniversitesi 2018-2019 akademik yılında da sosyal bilimler alanında eğitim gören Hukuk Fakültesi öğrencilerine yönelik Hukukta Gözlem Projesi’ni başlattı.

18Oca
Çocukların Değerini Karnedeki Notlar Belirlemez

Yaklaşık 18 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yarıyıl tatili başladı. 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Uzmanlar, birinci dönemin yorgunluğunu atmak, ikinci döneme yüksek motivasyonla başlamak ve eksikleri tamamlamak için sömestrin önemli bir dönem olduğuna dikkat çekiyor.

14Oca
“Karatay Sosyal Gelişim Projesi” Seminerleri KTO Karatay Üniversitesi’nde Devam Etti

KTO Karatay Üniversitesi ve çeşitli kurumların iş birliği ile üniversite bünyesinde “Karatay Sosyal Gelişim Projesi” semineri düzenlendi.