22Eyl
Teknoloji Merkezinde Tarım Makineleri Yapay Zekayla Akıllanacak

AB tarafından 5 milyon avroluk ödenekle desteklenen ve gelecek yıl faaliyete geçecek KTO Karatay Üniversitesi Akıllı Teknolojiler Merkezi'nde, yapay zekaya sahip çapalama, ilaçlama, ekim-dikim makineleri gibi tarım aletleri geliştirilecek.

16Eyl
Vatandaşa Bilimsel Hizmet İçin İş Birliği Protokolü İmzaladılar

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Karatay Belediyesi arasında ortak proje geliştirilmesi, araştırma, eğitim, danışmanlık faaliyetleri düzenlenmesi, kentsel, kırsal mekanlar ile ilgili çalışmalar yapılması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

16Eyl
KTO Karataylı Genç Mimar  Ve İç Mimarlar Ödüllerini Aldı

KTO Karataylı Genç Mimar Ve İç Mimarlar Ödüllerini Aldı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı Bahar Dönemi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinin mezuniyet projelerinde dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldı.

15Eyl
Sosyal Hizmet Eğitim Çalıştayının 10.’su Düzenlendi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü akademisyenlerinin katkılarıyla Sosyal Hizmet Eğitim Çalıştayı’nın 10.’su düzenlendi.

01Eyl
KTO Karatay Üniversitesi, KDV İndirimini Gerçekleştiren İlk Üniversiteler Arasında

Vakıf üniversitelerini de kapsayan eğitim ve öğretim hizmetindeki KDV oranı, Resmi Gazete’de yer alan düzenlemeyle %8’den %1’e indirildi.

27Ağu
30 Ağustos, Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Kahramanlık Destanıdır

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

14Ağu
Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü Mezunları İş Dünyasına Hızla Atılıyor

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ‘Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü’nde okuyanlar, başta Sosyal Güvenlik Kurumu ve sigorta şirketleri olmak üzere birçok sektörde aranan mezun oluyor.

13Ağu
Uzaktan Eğitimde KTO Karatay Başarısı

Uzaktan eğitimde Türkiye’deki en güçlü altyapılardan birine sahip olan ve bazı dersleri uzun zamandır uzaktan eğitim sistemiyle öğrencilere sunan KTO Karatay Üniversitesi, uzaktan eğitim kapsam ve kapasitesini bu süreçte daha da genişletti.