25Tem
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik,  KTO Karatay’da Okunur

Dünyanın En Hızlı Büyüyen Sektörü Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, KTO Karatay’da Okunur

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü sektörün ürün geliştirebilen yenilikçi yeteneklere olan ihtiyaçlarının karşılanması hedefine yönelik mezunlar veriyor.

24Tem
KARÇEM, KTO Karatay Üniversitesi’ni Viyana’da Temsil Etti

KARÇEM, Horizon 2020 Hibe Programı kapsamında Research Night Projesi’nin Viyana’daki etkinliklerinde, üniversitemizi başarıyla temsil etti.

24Tem
YÖK

YÖK "Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2019 Raporu’nda" KTO Karatay Başarısı

YÖK tarafından yapılan ve Türkiye’deki vakıf üniversitelerine yönelik geniş bir bakış açısı sunan "Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2019 Raporu’na" KTO Karatay Üniversitesi damga vurdu.

22Tem
YKS’de Akıllı Tercih Nasıl Yapılır Seminerine Yoğun İlgi

KTO Karatay Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Öğr. Gör. Ali Bozgedik aday öğrencilerin tercihlerini yaparken dikkat etmesi gereken önemli noktaları “YKS’de Akıllı Tercih Nasıl Yapılır” seminerinde paylaştı.

19Tem
CERN-ALICE Deneyi Difraktif Dedektörü Tasarımı ve Performans Testleri Projesi TAEK’ten Kabul Gördü

Doç. Dr. Ayben Karasu Uysal’ın “CERN-ALICE Deneyi Difraktif Dedektörü Tasarımı ve Performans Testleri” projesi TAEK’ten kabul gördü.

17Tem
Ziraat Katılım Bankası ile İşi Yerinde Gözle Projesi Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi ile Ziraat Katılım Bankası arasında İşi Yerinde Gözle Projesi’ne yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile öğrenciler akademide öğrendiklerinin yanına sektörün beklediği donanım ve tecrübeyi de ekleyerek mezun olmadan iş hayatına adım atmış olacaklar.

10Tem
KTO Karatay Üniversitesi’nde Şehitler Dile Geldi Sergisi

KTO Karatay Üniversitesi’nde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, Grafik Tasarım Topluluğu tarafından “Şehitler Dile Geldi” sergisi düzenlendi.

04Tem
Konya Çocuk Destek Merkezi’nin Yaşam Alanları KTO Karatay ile Renklendi

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisansüstü Proje Asistanı Elif Kılıç, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konya Çocuk Destek Merkezi’nde bulunan spor salonu ve yaşam alanları renkli resimlerle donattı.