11Şub
KTO Karatay Üniversitesi ve Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Arasında İş Birliği Protokolü

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi ve Osman Nuri Hekimoglu Anadolu Lisesi arasinda egitim, kültür, sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenmesine iliskin is birligi protokolü imzalandi.

05Şub
KTO Karataylı Tiyatroculardan İlk Prömiyer Heyecanı

KTO Karatay Üniversitesi Retro Tiyatro Topluğu, Üstün Dökmen’in yazmış olduğu “Komşu Köyün Delisi” oyununun prömiyerini Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nde gerçekleştirdi.

04Şub
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Harmancı, Mevsimsel Depresyona Karşı Uyardı

Kış ve sonbahar aylarında güneş ışığına maruz kalmanın azalması nedeniyle sıklıkla görülen mevsimsel depresyon konusunda Dr. Öğr. Üyesi Hatice Harmancı, dikkat edilmesi gereken önemli noktalara değindi.

24Oca
KTO Karatay’da Ara Tatilde Çocuklara Yönelik “Kış Bilim Okulu”

KTO Karatay Üniversitesi, Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Kış Bilim Okulu”, KTO Karatay Üniversitesi’nde başladı.

20Oca
Karne Notları Düzelir, Ancak Çocuğun Kişiliğine Verilecek Zararın Telafisi Kolay Değil

Dr. Öğr. Üyesi Seher Akdeniz, ailelerin, karnelerini alan çocuklarına yönelik tutumlarına vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

14Oca
KTO Karatay’dan Rehber Öğretmenlere Performans Anksiyetesi ve Sınav Kaygısı Atölyesi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne bağlı rehber öğretmenlere yönelik “Performans Anksiyetesi ve Sınav Kaygısı” konulu atölye çalışması gerçekleştirdi.

10Oca
Meram Anadolu Lisesi ve KTO Karatay Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi ve Meram Anadolu Lisesi arasında eğitim, kültür, sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

03Oca
KTO Karatay Üniversitesi Yerli ve Millî Savunmanın Duayen İsmine Ev Sahipliği Yaptı

KTO Karatay Üniversitesi Havacılık ve Uzay Topluluğu tarafından geleneksel hâle gelmesi planlanan Havacılık seminerlerinin ilki Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşti.