30Nis
İslam Ekonomisi ve Finans, Ekonomik Krizlerde  Tek Çıkış Noktasıdır

İslam Ekonomisi ve Finans, Ekonomik Krizlerde Tek Çıkış Noktasıdır

KTO Karatay Üniversitesi Uluslararası İslam Ekonomisi, Finansı ve Etik Kongresi’nin kapanış oturumu olan “Reel Sektörü Fonlamada Alternatif Bir Yöntem Olarak İslami Finans” paneline ev sahipliği yaptı.

30Nis
KTO Karatay’da Kendi Elektriğimi Nasıl Üretirim Semineri

KTO Karatay Üniversitesi Enerji Yönetimi Bölümü ve Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği iş birliği ile düzenlenen “Kendi Elektriğimi Nasıl Üretirim” seminerinde güneş enerjisi kullanımının yaygınlaştırmasının enerjide dışa bağımlılığı azaltacağına vurgu yapıldı.

25Nis
Bölgenin En Büyük Kariyer Etkinliği KTO Karatay’da Başladı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve KOP Bölgesi’ndeki 9 üniversitenin katkıları ile bölgenin en büyük kariyer etkinliği olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF 2019) gerçekleştirilen törenle Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’ın da katılımı ile başladı.

24Nis
KTO Karatay, 29 Nisan’da İslam Ekonomisi, Finansı ve Etik Kongresi Kapanış Oturumu’na Ev Sahipliği Yapacak

İslam ekonomisi alanında dünyaca ünlü akademisyenlerin bildirileri ile katkı sunacağı Uluslararası İslam Ekonomisi, Finansı ve Etik Kongresi (ISEFE’19) 27-28 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

22Nis
Rektörümüzden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

22Nis
KTO Karatay, Bölgenin En Büyük Kariyer Fuarı İKAF’19’a Hazır

KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve bölgedeki 9 üniversitenin katılımı ile 25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek İç Anadolu Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapıyor.

19Nis
Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, Bilim Merkezinde Öğrencilerle Buluştu

Konya’daki üniversitelerin rektörleri, Konya Bilim Merkezi ev sahipliğinde liselerin 11. ve 12. sınıf öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin üniversite tercihleri ile geleceklerine yön verirken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgi veren rektörler, soruları da cevapladı.

19Nis
“Ebelik İnsanlığı Hayata Bağlayan Mesleklerden Biridir”

KTO Karatay Üniversitesi Ebelik Bölümü, Ebeler Haftası kapsamında “Güçlü Kadınlar, Sağlıklı Nesiller” konulu bir panel gerçekleştirdi. Ebeliğin kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapılan panelin sonunda KTO Karataylı ebe adayları ebelik yemini etmenin de heyecanını yaşadı.