26Ara
KTO Karatay Tıp Doktorclub Awards’dan Bu Yıl da Ödül ile Döndü

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi, ödül töreninden “Yılın Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” ödülü ile döndü.

24Ara
KTO Karatay’da “Beslenme ve Diyetetik Çalıştayı”

KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek olan “Beslenme ve Diyetetik Çalıştayı” başladı.

21Ara
Bilal Erdoğan: “Ailenin Olmadığı Yerde Toplumsal Olaylar Baş Gösteriyor”

KTO Karatay Üniversitesi Çocuk Gelişimi Topluluğu “Toplumda Ailenin Yeri ve Toplumsal Olaylar” konulu konferansta Konya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan’ı ağırladı.

20Ara
KTO Karataylı Geleceğin İnşaat Mühendisleri Baret Taktı

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerine yönelik “Baret Takma Töreni” düzenledi.

20Ara
Katar Hava Yolları Direniş Karatay ile Uçacak

KTO Karatay Üniversitesi’nin yapımcısı olduğu Kösedağ Savaşı’nı konu alan "Direniş Karatay" filmi Katar Hava Yolları uçuşlarında gösterilecek.

18Ara
KTO Karatay Üniversitesi Çalışanlarına “Ofis Yaşamı ve Postür Bozuklukları” Semineri

KTO Karatay Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicana Konya Hastanesi iş birliğiyle “Ofis Yaşamı ve Postür Bozuklukları” semineri düzenlendi.

17Ara
Bireyler ve Spor Takımları, Her Şey Kötü Gittiğinde Bir Psikoloğa İhtiyaç Duyuyor

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Psikoloğu Esra Karagöz, meslek tecrübelerini KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri ile paylaştı.

10Ara
Hz. Mevlâna 745. Vuslat Yıl Dönümünde, KTO Karatay’da Anılıyor

Hz. Mevlâna’nın 745. Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri Selam Vakti yürüyüşü ile başladı. Etkinlikler kent genelinde olduğu gibi KTO Karatay Üniversitesi’nde de devam ediyor.