Konya’nın İlim Erbabından Kurra Hafız Hasan Hüseyin Varol Anlatıldı

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü, Konya Fikir, Sanat, Kültür Adamları Birliği Derneği ile Hayra Hizmet Vakfı iş birliğinde “Konya’nın İlim Erbabından Kurra Hafız Hasan Hüseyin Varol” başlıklı konferans düzenlendi.

28Şub
KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi, Karapınar Belediyesi ve Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetler düzenlenmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

KTO Karatay Üniversitesi’nde İstiklâl Harbi Konferansı

KTO Karatay Üniversitesi’nde merhum Kâzım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir ile “İstiklâl Harbi” konferansı gerçekleştirildi. KTO Karatay Üniversitesi Tarih Topluluğu’nun düzenlediği konferansta, “İstiklâl Harbi” konusu ele alındı.

25Şub
KTO Karatay Üniversitesi’nde  Sağlık Sohbetleri Devam Ediyor

KTO Karatay Üniversitesi’nde Sağlık Sohbetleri Devam Ediyor

Şubat ayı Sağlık Sohbetleri kapsamında, Operatör Doktor Yavuz Özpınar “Ofis Çalışanlarında Göz Sağlığı”, Uzman Doktor Volkan Taşkın ise “Astımla Yaşamanın Kuralları” konulu seminer gerçekleştirdiler.

13Şub
KTO Karatay Üniversitesi’nden Konya Geneli Ücretsiz Ödüllü TYT Deneme Sınavı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 1. Oturumu öncesinde, Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavı düzenleyerek öğrencilerin kendilerini test edebilmelerine imkân sağlıyor.

11Şub
KTO Karatay Üniversitesi ve Osman Nuri Hekimoğlu Anadolu Lisesi Arasında İş Birliği Protokolü

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi ve Osman Nuri Hekimoglu Anadolu Lisesi arasinda egitim, kültür, sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenmesine iliskin is birligi protokolü imzalandi.

05Şub
KTO Karataylı Tiyatroculardan İlk Prömiyer Heyecanı

KTO Karatay Üniversitesi Retro Tiyatro Topluğu, Üstün Dökmen’in yazmış olduğu “Komşu Köyün Delisi” oyununun prömiyerini Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi’nde gerçekleştirdi.

04Şub
Dr. Öğr. Üyesi Hatice Harmancı, Mevsimsel Depresyona Karşı Uyardı

Kış ve sonbahar aylarında güneş ışığına maruz kalmanın azalması nedeniyle sıklıkla görülen mevsimsel depresyon konusunda Dr. Öğr. Üyesi Hatice Harmancı, dikkat edilmesi gereken önemli noktalara değindi.