24Oca
KTO Karatay’da Ara Tatilde Çocuklara Yönelik “Kış Bilim Okulu”

KTO Karatay Üniversitesi, Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Kış Bilim Okulu”, KTO Karatay Üniversitesi’nde başladı.

20Oca
Karne Notları Düzelir, Ancak Çocuğun Kişiliğine Verilecek Zararın Telafisi Kolay Değil

Dr. Öğr. Üyesi Seher Akdeniz, ailelerin, karnelerini alan çocuklarına yönelik tutumlarına vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

14Oca
KTO Karatay’dan Rehber Öğretmenlere Performans Anksiyetesi ve Sınav Kaygısı Atölyesi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne bağlı rehber öğretmenlere yönelik “Performans Anksiyetesi ve Sınav Kaygısı” konulu atölye çalışması gerçekleştirdi.

10Oca
Meram Anadolu Lisesi ve KTO Karatay Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi ve Meram Anadolu Lisesi arasında eğitim, kültür, sportif ve sosyal faaliyetler düzenlenmesine ilişkin protokol imzalandı.

03Oca
KTO Karatay Üniversitesi Yerli ve Millî Savunmanın Duayen İsmine Ev Sahipliği Yaptı

KTO Karatay Üniversitesi Havacılık ve Uzay Topluluğu tarafından geleneksel hâle gelmesi planlanan Havacılık seminerlerinin ilki Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşti.

02Oca
Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği Protokolü İmzalandı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen törene KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük katıldı.

02Oca
KTO Karatay’dan İşitme Engelli İkiz Kardeşlere Yardım Eli

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Odyoloji Bölümü akademisyen ve öğrencileri ile KTO Karatay Üniversitesi Ahbap Topluluğu öğrencileri, doğuştan işitme engelli Kululu ikiz kardeşlere şifa oldu.

31Ara
KTO Karatay’da Görsel ve İşitsel Çevirinin Önemi Konuşuldu

Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mümtaz Kaya ve Bilkent Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Ayşe Şirin Okyavuz Yener “Görsel ve İşitsel Çeviri Konferansı”nda Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerini bilgilendirdi.