23Kas
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

21Kas
Prof. Dr. Üstün Dikeç Merkez Bankası Faiz Artırımı ve Etkilerini Yorumladı

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Üstün Dikeç, Merkez Bankası’nın faiz kararını değerlendirdi.

19Kas
Anne Adayları, Dikkat!

Koronavirüse yakalanan anne adaylarının durumunu değerlendiren Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hediye Karakoç, önemli açıklamalarda bulundu.

10Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden Azerbaycan’a Destek

KTO Karatay Üniversitesi, bir bildiri yayımlayarak Şuşa’nın işgalden kurtarılması ve uzun süre devam eden işgali sonlandıran anlaşmanın Azerbaycan lehine imzalanmasından dolayı Azerbaycan’ı tebrik etti.

27Eki
KTO Karatay Üniversitesi’nden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

19Eki
KTO Karatay Üniversitesi’nde 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Pandemi nedeniyle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ‘KTO Karatay Üniversitesi 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne, üniversite yönetimi, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri katılım sağladı.

15Eki
KTO Karatay Üniversitesi İle Endonezya Sulawesi Tenggara Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Sulawesi Tenggara Üniversitesi arasında bilimsel ve akademik projelerde iş birliğini desteklemeyi öngören protokol imzalandı.

13Eki
KTO Karatay Üniversitesi “En Yeşil Ofis” Listesinde Yerini Aldı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, enerji verimliliğine ilişkin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, "En Yeşil Ofis" listesine girdi.