06Ara
“Mevlâna’ya Saygı II” Sergisi KTO Karatay Üniversitesinde Sanatseverlere Kapılarını Açtı

Mevlâna’nın 746’ncı Vuslat Yıl Dönümü kapsamında KTO Karatay Üniversitesi Resim Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Mevlâna’ya Saygı II” Karma Sergisi, KTO Karatay Üniversitesi B blok fuaye alanında açıldı.

03Ara
Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi Düzenledi

Makine Mühendisliği Bölümü tarafından, ilk olarak Denizli’de Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali’ne, ardından Aydın’da Dora 3A Jeotermal Enerji Santrali’ne ve Aydın’da Efeler Jeotermal Enerji Santrali’ne teknik bir gezi düzenlendi.

29Kas
Yalın ve Yeşil Tedarik Zinciri Yönetimi Laborutuvarı İkinci Çalıştayı ile KTO Karatay’da

“2nd International Annual Workshop on LeanGreen SCM” başlıklı, “Industry 4.0: Digital Transformation” konulu çalıştay, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisler Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

28Kas
KTO Karatay Üniversitesi Enerji Yönetimi Bölümünden Enerji Tasarrufu Önerileri

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Enerji Yönetimi Bölümü, Türkiye’de lisans düzeyinde açılmış ilk bölüm olarak 2014 yılından beri faaliyet gösteriyor.

25Kas
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’den Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayımladı.

15Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nden Ara Tatil İçin Önemli Tavsiyeler

Bu yıl başlayan uygulamayla tüm Türkiye’deki ilk ve orta dereceli okullarda 18-22 Kasım tarihleri arasında ilk kez ara tatil yapılacak.

08Kas
KTO Karatay Üniversitesi’nde Sağlık Sohbetleri

KTO Karatay Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicana Konya Hastanesi iş birliğiyle “Obezite ve Hebatit” semineri düzenlendi.

06Kas
KTO Karatay Üniversitesi, Lösemili Çocukları Unutmadı

KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ve çalışanları, ilik nakli bekleyen hastalar için kan bağışında bulundu.