27 - 28 Şubat tarihlerinde Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü’ nde kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt Olmak İçin Ne Yapman Gerek?
Çift anadal öğrencisinin her dönem alacağı ders yükü, ana dalında aldığı ders AKTS’ si dikkate alınarak Çift Anadal Programı Koordinatörü tarafından belirlenir.
ÇAP’ a kabul edildikten sonra Bölüm Çap Koordinatörüne giderek kayıt için gerekli olan

* ÇiftAnadal / Yandal Ders Kayıt,
* ÇiftAnadal Programı Transfer Dersler,
* ÇiftAnadal / Yandal Protokol formalarını doldurarak Öğrenci İşleri Koordinatörlüğüne teslim etmen gerekmektedir.
Formlarda belirtilen derslerin kaydı Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü tarafından yapılır.
Böylece Çap Programında alacağın derslerin ücretleri belirlenmiş olur.
Ücretli ya da kısmi burslu isen belirlenen ders ücretini Mali İşler Koordinatörlüğüne ödedikten sonra ÇAP kaydın tamamlanmış olur.

Tam burslu isen herhangi bir ücret ödemeden kaydın tamamlanmış olur.

Çap ücretleri, çift anadal programına kayıt olunan yılın bölüm ücreti üzerinden, alınacak dersin AKTS değerince hesaplanır.

Anadal programından normal öğrenim süresi sonunda mezun olan öğrencilerimize ÇAP programındaki bursluluk durumlarının devamı için bir yıl ek süre verilir.

İlgili Dosya

26 Şubat 2020