2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Ders Ekle/Sil Günleri (02-06 Mart 2020)

Öğrencilerimize, Ders Ekle/Sil sürecinde aşağıdaki işlem basamakları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bu kapsamında ders kayıtlarını sonlandırmalarını önemle hatırlatırız.

Öğrenci Danışmanlarımız,öğrenciyi öğrenimi süresince izler, lisans öğretimi, ilgili mevzuat ve akademik performansı hakkında bilgilendirir ve yönlendirir. Öğrencinin derslere kaydolma, ders ekleme ve silme işlemleri öğrenci danışmanlarımızın onayı ile yapılır.Bahsi geçen konularla ilgili Ders Ekle/Sil tarihlerinde danışmanınıza dâhili hatlardan, e-maillerinden veya otomasyon sistemi üzerinden sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Sisteminin Ders Ekle/Sil ekranı, 02 Mart 2020 Pazartesi günü açılacak olup, 06 Mart 2020 Cuma günü saat 23:59’da kapanacaktır.

Önemli Not: Öğrenci Bilgi Sisteminde Ders Ekle/Bırak   sekmesi üzerinden Ders Ekle/Sil günlerinde, kesinleştirme onayı öğrenci tarafından bir kez yapılabilir. Ders Ekle/Sil, kontrol et ve kesinleştir işleminden sonra yapılacak düzenlemeler, danışmanlar tarafından gerçekleştirilecektir.

02 Mart 2020