2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders Kayıt Süreci

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde Ders Kayıtları Akademik Takvim ’de belirtildiği gibi
24 Şubat- 02 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Derslerin başlangıç tarihi 07 Mart 2022’dir.

Ders kayıtlarınızın nasıl yapılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Öğrenim ücretini ne zaman yatırmalıyım?
Öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini 07 Şubat 2022 itibariyle en geç 02 Mart 2022 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.

Öğrenim Ücreti Ödeme Yöntemleri

Dönemlik programlara kayıt yaptıran öğrenciler öğrenim ücretinin yarısını güz yarıyılı başında, diğer yarısını ise bahar yarıyılı başında öderler. Nakit ödemeler; Halk Bankasının tüm şubelerinden Kurumsal Tahsilat Sistemi aracılığı ile yapılır. Halk Bankasın da hesabı olanlar internet bankacılığı üzerinden; Ödeme/Eğitim ödemeleri/KTO Karatay Üniversitesi ekranından ödeme yapabilirler. Ayrıca Halk Bankası ATM’lerinden de işlem yapılabilmektedir.

Öğrenim ücreti Üniversitenin anlaşmalı olduğu taksit özelliğine sahip banka kredi kartları ile(Maximum, World, Bonus, Paraf Kart, Bank kart Combo) dönemlik programlarda; 5taksitte ödenir (Önemli Not: Sanal POS ile işlem yapılabilmesi için kredi kartınızın internet bankacılığına açık olması gerekmektedir).

Ayrıca Üniversitemiz tarafından Otomatik Tahsilat Sistemi (OTS) anlaşmasıyapılan bankalardan, (Ziraat Bankasının tüm şubelerinden, Albaraka Türk tümşubelerinden, Türkiye Ekonomi Bankası tüm şubelerinden, Yapı Kredi Bankası tümşubelerinden, Emlak Katılım Bankası tüm şubelerinden ve Fibabank tümşubelerinden) herhangi bir ücret, komisyon alınmaksızın dönemlik ücretin tamamı5 aya kadar taksitlendirilir. OTS için ilk başvurunun İnsan Kaynakları ve Maliİsler Direktörlüğü’ne yapılması gerekmektedir (Albaraka Türk ve Yapı Kredibankasından kullanılacak OTS’ ler de İnsan Kaynakları ve Mali İslerDirektörlüğü’ne başvuru yapılmasına gerek yoktur).

Öğrenim Ücreti hakkında detaylı bilgi için aşağıda bulanan ilgili dosyayı inceleyebilirsiniz.

İlgili Dosya

07 Şubat 2022