UKRAYNA’DAKİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN YATAY GEÇİŞ VE ÖZEL ÖĞRENCİLİK BAŞVURU SONUÇLARI

YATAY GEÇİŞ VE ÖZEL ÖĞRENCİLİK KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

21-22 NİSAN 2022 SAAT 17:00

Tıp Fakültesine yatay geçişi kabul edilen öğrenciler için 21 Nisan 2022 saat 14.00’de sınıf bilgisinin belirlenmesine yönelik ölçme ve değerlendirme sınavı yapılacaktır.

Kayıt için Gerekli Belgeler (BELGELER NOTER ONAYLI TÜRKÇE OLMALIDIR)

Öğrenci Belgesi(Kayıtlı olunan üniversite tarafından hazırlanmış imzalı mühürlü belge. Belgede öğrencinin sınıfı, programın öğrenim dili, kabul türü (ÖSYM yerleştirme, yatay geçiş vb.) ve halen kayıtlı olunduğunun belirtilmesi gerekir)

Transkript(Kayıtlı olunan üniversite tarafından hazırlanmış, alınan tüm dersleri, notları ve not ortalamalarını gösteren not döküm belgesi. Transkript, not sistemi ve programın öğrenim dili hakkında açıklayıcı bilgi içermiyorsa, bu bilgileri içeren belgeler transkripte eklenmeli)

Pasaport(lar)aslı

Yurtdışı giriş-çıkış kayıtları

Lise diploması

Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisi)

1 adet fotoğraf

Not: Kayıt esnasında belge asıllarının ibraz edilmesi önemlidir.

Öğrenim ücretinin ödendiğine ilişkin dekont. (Tıp Fakültesi öğrenim ücreti KDV Dahil113.400,00 ₺, Hukuk Fakültesi öğrenim ücreti KDV Dahil 70.200,00 ₺)

Öğrenim ücretleri için ödeme imkânları:

- 10Taksitle Ödeme (Kredi Kartı veya OTS ile)

- %6İndirimli Nakit Ödeme (Yıllık öğrenim Ücretinin nakit ödenmesi halinde)

- %5İndirimli Kredi Kartıyla Ödeme (Yıllık öğrenim Ücretinin kredi kartı ile tek çekim ödenmesi halinde)

Yıllık programlara (Hukuk Fakültesi, Tıp Fakültesi) kayıt yaptıran öğrenciler öğrenim ücretinin tamamını ödemeleri gerekmektedir.

Nakit ödemeler; Halk Bankasının tüm şubelerinden, Kurumsal Tahsilatlar aracılığı ile KTO Karatay Üniversitesi ekranından yapılır. Halk Bankasında hesabı olanlar internet bankacılığı üzerinden; Ödeme/Eğitim ödemeleri/KTO Karatay Üniversitesi ekranından ödeme yapabilirler. Ayrıca Halk Bankası ATM’lerinden de işlem yapılabilmektedir.

Öğrenim ücreti Üniversitenin anlaşmalı olduğu taksit özelliğine sahip banka kredi kartları ile (Maximum, World, Bonus, Ziraat Bankası Bank kart, Paraf Kart)yıllık programlarda 10 taksitte; dönemlik programlarda birinci dönem 5, ikinci dönem 5 veya tamamı 10 taksitte ödenir.

Ayrıca, Üniversitemiz tarafından Otomatik Tahsilat Sistemi (OTS) anlaşması yapılan bankalardan, (Ziraat Bankasının tüm şubelerinden, Albaraka Türk tüm şubelerinden, Türkiye Ekonomi Bankası tüm şubelerinden ve Fiba banka tüm şubelerinden Yapı Kredi Bankası tüm şubelerinden) herhangi bir ücret, komisyon alınmaksızın yıllık ücretin tamamı 10 aya kadar taksitlendirilir.

Yatay geçiş başvurusu ret olunan öğrenciler özel öğrencilik için Üniversitemize müracaat edebilirler.

YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPAN ANCAK YARARLANAMAYAN ÖĞRENCİLERİN KALAN
KONTENJANLAR İÇİN ÖZEL ÖĞRENCİLİK BAŞVURU TARİHLERİ