İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...
Course Information
Semester Course Code Course Title T+P+L Credit ECTS
8 04380028 Entrepreneurship and Innovation 3+0+0 3 3
Course Details
Language : Turkish
Level : Bachelor's Degree
Department / Program : Communication Design
Mode of Delivery : Face to Face
Type : Compulsory
Objectives : Discussing the issues of entrepreneurship and small business management that create a competitive advantage in today's conditions and creating a new perspective on students.
Content : Girişimcilik ve küçük işletmelerin yönetimi ile ilgili temel kavram ve konuların tanıtılması.
Methods & Techniques :
Prerequisites and co-requisities : None
Course Coordinator : None
Name of Lecturers : Asist Prof.Dr. Bekir Aydoğan
Assistants : None
Work Placement(s) : No
Recommended or Required Reading
Resources : Rıdvan Yurtseven, Girişimcilik, Detay Yayıncılık, 2007.
Course Category
Social Sciences 100%
In-Term Study Informations
In-Term Studies Quantity Percentage
Mid-terms 1 40%
Final examination 1 60%
Total 2 100%
Activity Informations
Activities Quantity Duration Total Work Load
Course Duration 14 3 42
Hours for off-the-c.r.stud 14 1 14
Mid-terms 1 20 20
Final examination 1 20 20
Total Work Load ECTS: 3 96
Course Learning Outcomes
Upon the successful completion of this course, students will be able to:
No Learning Outcomes
1 Öğrenciler girişimcilikle ilgili temel kavramları ve küçük işletmelerde yaşanan yönetsel sorunları bilir.
2 Öğrenciler küçük işletmelerin kurumsallaşma süreçlerini bilir.
3 Öğrenciler bir işletmenin nasıl kurulacağını bilir.
4 Öğrenciler girişimci yönlerini keşfetme becerisi kazanır.
Weekly Detailed Course Contents
Week Topics
1 Girişimci ve Girişimcilik Kavramları
2 Girişimcinin Özellikleri
3 Girişimci Kişiliğin Oluşumu
4 Dünyada ve Türkiye’de Girişimcilik
5 Yenilik ve Yaratıcılık
6 Yenilik ve Yaratıcılık
7 Küçük İşletme Kavramı, Özellikleri /Küçük İşletmelerin Türleri, Avantaj ve Dezavantajları
8 vize
9 İşletme Yerinin Seçimi, Kuruluş Sorunları
10 Küçük İşletmelerde Tedarik, Üretim, Pazarlama Fonksiyonları
11 Küçük İşletmelerde Tedarik, Üretim, Pazarlama Fonksiyonları
12 Küçük İşletmelerde Başarı ve Başarısızlık Nedenleri
13 Küçük İşletmelere Yardımcı Kuruluşlar
14 Küçük İşletmelere Yardımcı Kuruluşlar
Contribution of Learning Outcomes to Programme Outcomes
P1P2P3P4P5P6P7P8P9P10P11P12
All
C1
C2
C3
bbb